Απεργία την Πρωτομαγιά

Ομπάμα: Η Τουρκία είχε δικαίωμα να προστατεύσει τον εναέριο χώρο της

Ομπάμα: Η Τουρκία είχε δικαίωμα να προστατεύσει τον εναέριο χώρο της Facebook Twitter
3

"Η Τουρκία, όπως και κάθε χώρα,  είχε το δικαίωμα να προστατεύσει τον εναέριο χώρο της", δήλωσε πριν από λίγο ο Μπαράκ Ομπάμα στην κοινή του συνέντευξη με τον Φρανσουά Ολάντ, σχολιάζοντας την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού το πρωί από τους Τούρκους.«Είναι σημαντικό να καθίσουν και να μιλήσουν οι δύο χώρες, ώστε να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης»,τόνισε ενώ σημείωσε ότι η Ρωσία επιθυμεί πιο πολύ να στηρίξει τον Ασαντ, παρά να πολεμήσει τους τρομοκράτες. Ομπάμα και Ολάντ ζήτησαν από Άγκυρα και Μόσχα να αποφύγουν την κλιμάκωση της έντασης.

«Πρέπει να καταστρέψουμε μαζί τους τζιχαντιστές» σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον Γάλλο ομόλογό του Φρανσουά Ολάντ στην Ουάσινγκτον.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος τόνισε επίσης ότι ο Άσαντ θα πρέπει να φύγει, καλώντας τη Ρωσία να απομακρυνθεί από αυτόν και τόνισε ότι οι τζιχαντιστές πρέπει να καταστραφούν, σημειώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε "πλήρη αλληλεγγύη» με τη Γαλλία.

«Όταν χτύπησαν το Παρίσι, η καρδιά μου ράγισε» είπε ο Ομπάμα υπογραμμίζοντας ότι «στο λαό της Γαλλίας βλέπουμε εμάς».

Επισήμανε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα "επιταχύνουν" το συντονισμό τους με τη Γαλλία για την παροχή πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τις αερομεταφορές και κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να εφαρμόσει μια συμφωνία που θα απαιτεί από τις αεροπορικές εταιρείες να μοιράζονται πληροφορίες για τους επιβάτες.

3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ