Και δεύτερο χτύπημα σε ρωσικό ελικόπτερο από Σύρους αντάρτες

Και δεύτερο χτύπημα σε ρωσικό ελικόπτερο από Σύρους αντάρτες Facebook Twitter
0

Η ένταση ανεβαίνει επικίνδυνα στην περιοχή γύρω από τα σύνορα Τουρκίας - Συρίας.  Λίγες ώρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους, ακολούθησε και δεύτερο θερμό επεισόδιο που σε μία πρώτη ανάγνωση, μοιάζει να μη συνδέεται με το πρώτο. 

Και δεύτερο χτύπημα σε ρωσικό ελικόπτερο από Σύρους αντάρτες Facebook Twitter

Αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για κατάρριψη, αλλά τα τελευταία λεπτά γίνεται λόγος για αναγκαστική προσγείωση.

Όπως αναφέρεται από το Συριακό Παρατηρητήριο, Σύροι αντάρτες και συγκεκριμένα η πρώτη μεραρχία του Συριακού Απελευθερωτικού Στρατού, χτύπησε με τη βοήθεια αντιαρματικού πυραύλου τύπου TOW, ένα ρωσικό σωστικό ελικόπτερο που βοηθούσε στις έρευνες για τη διάσωση των πιλότων του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-24.

Το ελικόπτερο αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη προσγείωση σε περιοχή που ελέγχεται από τη συριακή κυβέρνηση. Στο διαδίκτυο δημοσιεύονται αυτή την ώρα φωτογραφίες από το σημείο αναγκαστικής προσγείωσης του ελικοπτέρου όπου φαίνονται πυκνοί μαύροι καπνοί.

Σχετικά τώρα τους πιλότους του ρωσικού αεροσκάφους, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Al Jazzeera που επικαλείται πηγές μέσα από τους αντάρτες οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο όπου κατέπεσε, και οι δύο πιλότοι είναι νεκροί.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM