Απεργία την Πρωτομαγιά

O ντροπιασμένος βρετανός λόρδος με σουτιέν και δερμάτινα στα βρετανικά ταμπλόιντς

O ντροπιασμένος βρετανός λόρδος με σουτιέν και δερμάτινα στα βρετανικά ταμπλόιντς Facebook Twitter
0

To ανώτερο στέλεχος της Βουλής των Λόρδων που παραιτήθηκε από την θέση του την Κυριακή όταν η βρετανική Sun έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου εκείνος απεικονίζεται ημίγυμνος να κάνει χρήση κοκαϊνης χρησιμοποιώντας ένα χαρτονόμισμα και ενώ διασκεδάζει με δύο γυναίκες, εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του βρετανικού τύπου.


Ο Τζον Μπάτιφαντ Σιούελ βρέθηκε ξανά 'κρεμασμένος' στα περίπτερα. Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε το βρετανικό ταμπλόιντ ο βρετανός φορά ένα κόκκινο σουτιέν και ένα γυναικείο δερμάτινο τζάκετ και απολαμβάνει ένα τσιγάρο.


Ο Σιούελ, 69 ετών, που είναι παντρεμένος, δεν έχει προς το παρόν προβεί σε κανένα σχόλιο μετά την παραίτησή του. Το σκάνδαλο βλέπει το φως της δημοσιότητας ενώ οι Βρετανοί πολιτικοί προσπαθούν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων έπειτα από το σκάνδαλο του 2009 με επίκεντρο τις δαπάνες τους.Αποτελεί άλλωστε ειρωνεία το γεγονός ότι το βασικό καθήκον του Σιούελ στη Βουλή των Λόρδων ήταν να διασφαλίζει ότι οι συνάδελφοί του υιοθετούν την προσήκουσα συμπεριφορά.

Σκανδαλώδες είναι επίσης το υλικό που κατεγράφη από τη βραδιά που ο Σιούελ πέρασε γλεντώντας με τις δύο πόρνες. Στο βίντεο φέρεται να λέει πως ο Κάμερον είναι ο πιο επιφανειακός πρωθυπουργός της Βρετανίας ο οποίος συνεχώς υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει. Καυστικά και ειρωνικά ήταν επίσης τα σχόλια που έκανε για το δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον τον οποίο αποκάλεσε ανόητο και ανίκανο. 

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ