ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Διευθυντής σχολείου στην Τουρκία σβήνει τον πίνακα με το κεφάλι μαθητή

Διευθυντής σχολείου στην Τουρκία σβήνει τον πίνακα με το κεφάλι μαθητή Facebook Twitter
1

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Άγκυρας. Ο διευθυντής του σχολείου σκούπισε τον πίνακα με το κεφάλι ενός μαθητή, ως τιμωρία επειδή δεν είχε καθαρίσει τον πίνακα νωρίτερα.

Ένας συμμαθητής του κατέγραψε κρυφά το συμβάν, με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, σύμφωνα με την Hurriyet.

«Δεν σου είπα να σβήσεις τον πίνακα; Γιατί δεν το έκανες;», φαίνεται να λέει εκνευρισμένος ο διευθυντής στον μαθητή και στη συνέχεια τον τραβά από το αυτί και χρησιμοποιεί το κεφάλι του για να σβήσει τον πίνακα. Δεν έχει γίνει σαφές πότε ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό.

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό είναι αίσχος.Τα ίδια περάσανε και πολλοί απο την γενιά μου απο τους εδώ "δασκάλους".Ο δάσκαλος είναι πρώτα και κύρια παιδαγωγός.Οφείλει να καλλιεργεί στον μαθητή αγάπη για το σχολείο και σεβασμό για τον ίδιο.Αυτό σίγουρα δεν γίνεται με τέτοιου είδους ταπεινώσεις που εκφράζουν εκτός των άλλων και πολλά κόμπλεξ του ίδιου του δασκάλου.Πρέπει ο μαθητής να προσεγγιστεί με τον σωστό τρόπο γι'αυτό όμως ο δάσκαλος πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος.