Start up εταιρεία θέλει να αλλάξει τη φυσική μυρωδιά του γυναικείου κόλπου

Start up εταιρεία θέλει να αλλάξει τη φυσική μυρωδιά του γυναικείου κόλπου Facebook Twitter
13
Start up εταιρεία θέλει να αλλάξει τη φυσική μυρωδιά του γυναικείου κόλπου Facebook Twitter

Οι ιδρυτές της start up biotech εταιρείας 'Cambrian Genomics and Personalized Probiotics' έχουν κατασκευάσει ένα βιταμινούχο προϊόν το οποίο θα επιτρέπει στις γυναίκες να αλλάζουν τη μυρωδιά του κόλπου τους, κάνοντάς τον να μυρίζει σαν ροδάκινο.


Οι επιστήμονες Austen Heinz και Gilad Gome παρουσίασαν το προβιοτικό συμπλήρωμα "Sweet Peach" σε ένα συνέδριο βιοτεχνολογίας στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την περασμένη Τετάρτη.


Η αρχική ιδέα είναι ότι το προβιοτικό θα βοηθάει στην πρόληψη μολύνσεων, με το άρωμα του ροδάκινου να λειτουργεί ως "συναγερμός" . Οι εφευρέτες του όμως πιστεύουν ότι η δυνατότητα του προϊόντος να μπορεί να αλλάξει την μυρωδιά του κόλπου θα του δώσει πολλές περισσότερες χρήσεις εκτός από την ρύθμιση του pH τού.

Start up εταιρεία θέλει να αλλάξει τη φυσική μυρωδιά του γυναικείου κόλπου Facebook Twitter


"Η βασική ιδέα είναι η προσωπική ψυχολογική ενδυνάμωση," δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Heinz. "Όλες οι μυρωδιές μας δεν είναι απαραίτητα 'ανθρώπινες'. Είναι μυρωδιές που παράγονται από τους μικροοργανισμούς που ζουν μέσα μας."
Ο Gome πρόσθεσε: "Πιστεύουμε ότι είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα όχι μόνο να γνωρίζουμε τον κώδικα μας ( dna), αλλά να μπορούμε και να τον αλλάξουμε. Να τον ξαναγράψουμε και να τον προσωποποιήσουμε".


Οι δύο επιστήμονες σχεδιάζουν να χρηματοδοτήσουν το προϊόν τους μέσω της crowdfunding πλατφόρμας Tilt, μιας που το Kickstarter απέρριψε την ιδέα τους: Η μεγαλύτερη crowdfunding πλατφόρμα απαγορεύει τα προϊόντα συνθετικής βιολογίας .


Στα επόμενα σχέδιά τους είναι ένα προβιοτικό για σκύλους και γάτες που θα κάνει τα περιττώματά τους να μυρίζουν σαν μπανάνα.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Σωστά, γιατί η οσμή των περιττωμάτων σκύλων και γάτων είναι στην ίδια αξιακή κλίμακα με την φυσική οσμή του γυναικείου κόλπου!!!!Δεν χρειάζεται να σχολιάσω ότι το επιχείρημα της "προσωπικής ψυχολογικής ενδυνάμωσης" του κ.Heinz βρωμάει (χε χε χε) μισογυνισμό, χειραγώγηση και ονειρώξεις εκατομμυρίων δολλαρίων βασισμένων στην μαλακοπιτουρίαση άπειρων λοβοτομημένων γυναικών που θα αρχίσουν να θεωρούν ότι το σώμα τους δεν έχει την σωστή "μυρωδιά". Ούτε ότι προφανώς η πρόσθετη μυρωδιά ροδάκινου ΕΠΙΣΗΣ δεν είναι ανθρώπινη αλλά επίκτητη (όσο και των μικροοργανισμών που προκαλόυν την "φυσική" οσμή που ξέρουμε ανέκαθεν), οπότε άκυρο και το επιχείρημα του κ.Gome. Τι μας μένει;Θα σχολιάσω την επιλογή μυρωδιάς (ροδάκινο για τον γυναικείο κόλπο...και μπανάνα για τα περιττώματα των συμπαθών τετραπόδων). Φρούτα...Λες και η μυρωδιά των φρούτων είναι η de iuro ελκυστικότερη και ωραιότερη μυρωδιά! (Προσωπικά τα σιχαίνομαι) Και βέβαια, για τους μη γνωρίζοντες, αυτό είναι ένα γεγονός που επιβλήθηκε γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '90 με την marketing επιλογή των Bath & Body Works της Αμερικής μέσω της κ.Annette Greene να μεταφέρει τις "γεύσεις" φρούτων από την βιομηχανία γεύσεων (flavors) στην βιομηχανία προσωπικών ειδών (αφρόλουτρα, αποσμητικά, λοσιόν κλπ.) κι αρωμάτων. Και ξαφνικά ΟΛΑ άρχισαν να μυρίζουν effing φρούτα, όπως μας πείθει μια σύντομη βόλτα από τον Χόντο......κι όπως φαίνεται δεν υπάρχει σταματημός!Eίναι να αναπολείς τις εποχές που το αμερικάνικο Cosmopolitan συνεβούλευε τις ενημερωμένες αναγνώστριες του να βάζουν μια σταγόνα κολπικά υγρά πίσω από το αυτί για να προσελκύουν τους υποψήφιους συντρόφους τους.....Εύχομαι η σεπτή "έρευνά" και χρηματοδότησή τους να πατώσει! Σε πάτο με πραγματική οσμή περιττωμάτων.
καλα οι τυποι ειναι ηλιθιοι, βασικη αιτια που τα σκατα μυριζουν σαν σκατα ειναι για να μην ειναι βρωσιμα. Αν τα κανεις να μυριζουν μπανανα ετοιμαστειτε ολα τα κατοικιδια ή τα ελευθερα ζωα να δοκιμαζουν απο την "μπανανα" και να ψοφανε στην συνεχεια απο μολυνση.patently morons....