Απεργία την Πρωτομαγιά

Τζιχαντιστής με τσεκούρι σκόρπισε τον τρόμο στη Ν. Υόρκη

Τζιχαντιστής με τσεκούρι σκόρπισε τον τρόμο στη Ν. Υόρκη Facebook Twitter
2

Τζιχαντιστής ήταν ο άνδρας με το τσεκούρι που σκόρπισε τον πανικό στη Νέα Υόρκη επιτιθέμενος σε αστυνομικούς και τραυματίζοντας δύο από αυτούς, πριν πέσει νεκρός από πυρά συναδέλφων τους. Μια 29χρονη περαστική τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης και το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE, ο άνδρας ονομαζόταν Ζάλε Τόμσον, και τον προηγούμενο μήνα είχε ανεβάσει μήνα σε ισλαμιστική ιστοσελίδα βίντεο όπου εμφανιζόταν να δηλώνει ότι «το τζιχάντ είναι μία δικαιολογημένη αντίδραση στην καταπίεση των σιωνιστών και των σταυροφόρων».

Σύμφωνα με το SITE, πολλές αναρτήσεις του  στο YouTube και στο Facebook έδειχναν «έναν ακραία φυλετικό προσανατολισμό σε ιστορικό και θρησκευτικό πλαίσιο τέτοιο που παραπέμπει σε εξτρεμιστικές τάσεις».

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το video της επίθεσης:

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Καθολου σχολια βλεπω. Η απουσια τους με ενεπνευσε να πλασω στο μυαλο μου φανταστικους σχολιαστες και ποστ:-------------------------------------------Νετσαγιεφ1981 εγραψε: +5 -2Αμερικαν ντρημ κ αηδιες. Τι πηγε στη Νεα Υορκη να κανει με το τσεκουρι παγανια; Δεν ερχοταν εδω να τον κανουμε υπουργο;Ανωνυμος/η εγραψε: +9 -40Μονο που εδω ο Βοριδης δεν εσφαξε κανεναν εν αντιθεση με τον φιλο σου τον τζιχαντιστη. Φωτια και Τσεκουρι στους προσκυνημενους λεμε. Οχι στους περαστικους.Wraia Petalouda εγραψε: +33 -22Φωτια και τσεκουρι; απο τον ηρωα σου τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Κολοκοτρωνη την πηρες την ατακα;ο Ποτης Της Ασφαλτου εγραψε: +12 -95Εδω που τα λεμε δεν γινεται να μια φορα να συμφωνησουμε δεν ειναι ολοι οτι οι τζιχαντιστες ιδιοι;Μonty Pythons εγραψε: +7 -1Νομιζω αδερφε οτι θες να πεις οτι ολοι οι Μουσουλμανοι δεν ειναι ιδιοι. Οι Τζιχαντιστες ειναι αυτοι που μιλανε για επιθεση στους αλλοθρησκους (τζιχαντ = πολεμος)SexyBeast εγραψε +10 -2Σαρκασμος λεγεται MontyPythons και δεν τον επιασες. Θα στεναχωρουσες τους γνωστους κωμικους (παρεπιπτοντως χωρις τελικο S)Μαργαριτα Στεργιαδη εγραψε: +66 -9Η αμηχανη στιγμη που θες να κατακρινεις τους τζιχαντιστες αλλα αντε ν αποδειξεις μετα οτι δεν εισαι χαυγιτης .Stratigos Anemos εγραψε: +3 -1Τα καλυτερα ερχονται. Και ακομα δεν ειδαμε τιποτα.Καθομαι στο διπλα σκαμπο εγραψε: +2 -28Καλα μπατσους σκοτωσε, μην το κανουμε και θεμα.Λευκα Τετραδια εγραψε: +14 -18Διαβασα καλα; αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων; Ωραια Υπηρεσια, πως του ξεφυγε του Αντωνη; Θα βαλει τον Τζημερο στα μονιτορ, θα τα περναει τρελα!Max Power εγραψε: +2 -42Τελια. Αντε οι δικη μας οι λαθρω τι κανουνε; Ααα θα τους μαλοσω. Απανο τους πεδια. Τορα που φτανεται τα 4 εκατομηρια παρανομη στην χορα μην φοβαστε τιποτα. Ξεκοιλιαστε αβερτα και θα σας δοση και σπιτια κ συνταξης ο Αλεξις μην μας πουνε ρατιστες.