Η ζωή στην πόλη των τζιχαντιστών

Η ζωή στην πόλη των τζιχαντιστών Facebook Twitter
5

Γυναίκα, κάτοικος της πόλης Ράκα της Συρίας που ελέγχεται από τους τζιχαντιστές, κατέγραψε τη ζωή στους δρομους κρύβοντας την κάμερα κάτω από τα ρούχα της με κίνδυνο της ζωής της. Το video έφτασε στο γαλλικό κανάλι France 2, το οποίο το πρόβαλε.

Στις σκηνές που κατέγραψε η κρυμμένη κάμερα διακρίνονται άνδρες και γυναίκες να κυκλοφορούν με τα όπλα στους ώμους ενώ σε κάποια στιγμή τζιχαντιστές σταματούν τη γυναίκα για να της κάνουν παρατήρηση επειδή φαίνεται λίγο από το πρόσωπο της που είναι καλυμμένο από το νικάμπ.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τι θράσσος που έχουν τα κωλόπαιδα από το Παρίσι και το Λονδίνο να πηγαίνουν και να επιβάλλουν σε κοινωνίες με τις οποίες ιστορικά έχουν ελάχιστα κοινά τι να κάνουν... Είναι πολύ θλιβερή αυτή η πόλωση "ισλαμικής" ανατολής και "φιλελεύθερης" δύσης, που δυστυχώς φαίνεται να ικανοποιεί πολλούς και στα δύο στρατόπεδα. Τα εισαγωγικά, θέλω να ελπίζω, κατανοητά αν δει κανείς πόσο έχουν μεταλλαχθεί αυτές οι δύο ιδεολογίες τις τελευταίες δεκαετίες. Και ακόμα πιο θλιβερή η κατάσταση για τους Έλληνες που μέχρι τώρα ήμασταν μεταξύ ανατολής και δύσης, ήταν μια από τις δυνάμεις μας.
Γιατί, ο "φιλελευθερισμός" πόσο αποτελεί προοδευτική ιδεολογία σήμερα; Με την επικράτηση του ακραίου τεχνοκρατισμού που αποδίδει σχεδόν τα πάντα στο DNA, τον πολιτιστικό οδοστρωτήρα του PR και του marketing που επιβάλλουν απλοποιημένα, λαϊκίστικα, ομοιόμορφα μοντέλα σκέψης και συμπεριφοράς και πολεμάνε το πνεύμα, τη γενικευμένη κατάθλιψη όπου κανένας δεν τολμάει να σηκώσει κεφάλι και να εκφράσει διαφορετική άποψη μην τον πουν bipolar ή δεν ξέρω τι (νέος συντηρητισμός)... Κι αυτά εξετάζοντας μόνο το πολιτιστικό μέρος, χωρίς να δούμε τις πολιτικές / στρατιωτικές ενέργειες των "φιλελεύθερων" χωρών που σε μεγάλο βαθμό γέννησαν το τέρας του ISIS. Και η πόλωση συνεχίζεται. Αυτή η πόλωση αφήνει ξεκρέμαστους όχι μόνο τους άτυχους Άραβες χριστιανούς αλλά και πολλούς Έλληνες ασιατικής - ιωνικής καταγωγής, χωρίς τους οποίους η σύγχρονη Ελλάδα θα ήταν ένα βαλκανικό κρατίδιο υπό γερμανική κυρίως επιρροή (ενώ οι ίωνες Έλληνες πιο γαλλόφιλοι-αγγλόφιλοι).
Καιρός να αφήσεις τότε τον "ακραίο τεχνοκρατισμό" του Ιντερνετ και τα site που μπορεί να χρηματοδοτούνται και από το σατανικό marketing, μπας και γλυτώσουμε κι εμείς από τέτοια παραληρήματα.
@LiberTΆλλο ο ακραίος τεχνοκρατισμός, άλλο η σωστή χρήση της τεχνολογίας (η οποία τεχνολογία κατέστη δυνατή πριν ο πολιτισμός των δυτικών χωρών χάσει τα προοδευτικά του στοιχεία). Όσο για την επίσκεψη στο site, εμένα μου αρέσει να έρχομαι αντιμέτωπος με διαφορετικές απόψεις. Εσένα;