Ιταλία: Ρούχα από κασμίρ αποδείχτηκε ότι περιείχαν γούνα αρουραίων

Ιταλία: Ρούχα από κασμίρ αποδείχτηκε ότι περιείχαν γούνα αρουραίων Facebook Twitter
3

H Ιταλική αστυνομία συνέλαβε 14 Κινέζους εμπόρους στο Λιβόρνο και τη Ρώμη μετά από εκτεταμένη έρευνα ενός έτους, κατά την οποία ανακάλυψαν ότι ρούχα που διαφήμιζαν ως "κασμιρένια" στην πραγματικότητα αποτελούνταν από γούνες διαφόρων ζώων, ακόμα και αρουραίων. Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση πάνω από ένα εκατομμύριο προϊόντα.

Το BBC γράφει ότι η βιομηχανία παραγωγής ψεύτικων προϊόντων είναι εκτεταμένη στην Κίνα. Το Πεκίνο το τελευταίο διάστημα έχει προσπαθήσει να περιορίσει την πρακτική, όμως σε πολλές επαρχιακέ περιοχές της χώρας οι κάτοικοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιλέγουν τα ψεύτικα και ελαττωματικά αγαθά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Φαε τα σκατά σου τώρα Δυτικέ.Που βγαίνεις και λες όλο περηφάνια "καλέ ένα ευρώ το πήρα απ΄τον Κινέζο τζάμπα πραμα".Αδιαφορώντας φυσικά ότι για να πάρεις το "τζάμπα πράμα",εργάζονται νυχθημερόν ενήλικες και παιδιά για ένα ευρώ την ημέρα.Αδιαφορώντας για το ότι αυτοκτονούν γιατί δεν αντεχουν τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας-δουλείας κάτω από τις οποίες "εργάζονται".Πιες τώρα το φρεντουτσίνο σου και πριν κοιμηθείς,μην ξεχάσεις να βάλεις τα σκατά στο φούρνο.Είναι πιο νόστιμα.