Στρος-Καν: "Δεν νομίζω ότι έχω κανενός είδους πρόβλημα με τις γυναίκες".

Στρος-Καν: "Δεν νομίζω ότι έχω κανενός είδους πρόβλημα με τις γυναίκες". Facebook Twitter
1

Ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ που θεωρείτο ο επόμενος Πρόεδρος της Γαλλίας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου ως προς τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μέρα στο ξενοδοχείο με την καμαριέρα είπε: "Καταρχάς δεν θυμάμαι ακριβώς. [...] Έγινε, κάτι έγινε, που ήταν προσωπικό θέμα και ακόμα υποστηρίζω ότι συμβαίνει σε ένα δωμάτιο είναι ιδιωτικό θέμα, εκτός και αν ο εισαγγελέας σου απαγγέλνει κατηγορίες και έχουν αποδείξεις".

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Στρος-Καν γιατί, αφού υποστηρίζει ότι είναι αθώος, προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την καμαριέρα. Ο λόγος για τον γάλλο πολιτικό ήταν ότι πίστευε ότι θα πλήρωνε περισσότερα σε αμοιβές δικηγόρων αν συνέχιζε τον δικαστικό αγώνα. "Προτίμησα να πληρώσω και να συνεχίσω τη ζωή μου", είπε. 

Τέλος, ο Στρος-Καν δήλωσε ότι ήταν θυμωμένος με την αντιμετώπισή του από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. "Το πρόβλημα ήταν", είπε, "ότι και στις Ευρωπαϊκές και την Αμερικανική κοινωνία υποτίθεται ότι είσαι αθώος, είσαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου". 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM