Στα αζήτητα η σορός του 20χρονου δολοφόνου του Κονέκτικατ

Στα αζήτητα η σορός του 20χρονου δολοφόνου του Κονέκτικατ Facebook Twitter
4

Στα αζήτητα παραμένει το σώμα του 20χρονου Άνταμ Λάνζα που σκόρπισε το θάνατο στο σχολείο του Κονέκτικατ, καθώς κανείς συγγενής δεν έχει ενδιαφερθεί ως τώρα να τον κηδέψει. Η μητέρα του, την οποία δολοφόνησε, κηδεύτηκε χθες Πέμπτη, από λίγους συγγενείς και φίλους που τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Καθώς ούτε ο πατέρας του , ούτε ο αδελφός του αναζήτησαν τη σορό του Άνταμ Λάνζα, κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι θα γίνει. Η τυπική διαδικασία προβλέπει ότι θα αναζητηθούν οι πλησιέστεροι συγγενείς, οι οποίοι όμως μπορούν να αρνηθούν να παραλάβουν το σώμα του 20χρονου. Σε μια τέτοια περίπτωση, η πολιτεία θα αναλάβει την ταφή ή την αποτέφρωση.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Τραγικό και δεν αξίζει σε κανέναν.Τον έχουν αποκαλέσει τα μέσα κτήνος, ωστόσο για να φτάσουν τα πράγματα ως εκεί κάποιοι αγνοούσαν επί χρόνια τα προβλήματα του παιδιού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε. Ο πατέρας θα συνεχίσει να ζει φυσιολογικά τώρα;
Λίγο αφελές, αλλά το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη φωτογραφία όπου το παιδί φαίνεται ακόμα αθώο με κάνουν να στεναχωριέμαι ειλικρινά για την έλλειψη αγάπης που πρέπει να βίωσε. Ίσως έτσι να έγινε το "τέρας" που πήρε το όπλο του.
Εάν αυτό το παιδί, που όπως έχουμε διαβάσει ήταν ψυχικά διαταραγμένο, δεν έβρισκε ποτέ στο διάβα του όπλα, πιθανότατα δεν θα κατέληγε δολοφόνος. Απορώ τι περιμένουν ακόμα, εκεί στις ΗΠΑ, για να κηρύξουν παράνομη την οπλοκατοχή.
Θα επρεπε να ''χαιρομαι'' που κανεις απο το αμεσο συγγενικο του περιβαλλον, δεν ενδιαφερθηκε να παραλαβει τη σορο του.Αντιθετως ομως, με εξοργιζει.Γιατι σ'αυτο το οικογενειακο περιβαλλον βρισκονται κρυμμενα τα αιτια της αποτροπαιας πραξης του.Βαραινει και αυτους η ευθυνη..