«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...»

«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...» Facebook Twitter
4
«Αν ήταν παράνομο, ο Θεός δεv θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα...» Facebook Twitter

Ο 47χρονος Andrew Lyall Pointon κέρδισε τελικά την έφεση που εκκρεμούσε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας και έχει πλέον το νόμιμο δικαίωμα να κάνει jogging γυμνός.

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο όταν ένα πρωί εντοπίστηκε σε ένα άλσος από μία γυναίκα να τρέχει μόνο με τα παπούτσια του. Συνελήφθη και καταδικάστηκε για προσβολή της δημόσιας αιδούς και ύστερα από δύο εφέσεις κατάφερε να αθωωθεί.

«Αν η συμπεριφορά μου ήταν προσβλητική, ο Θεός δε θα μας είχε δώσει γεννητικά όργανα. Η νίκη μου είναι νίκη όλων των φιλελεύθερων ανθρώπων ενάντια στα συντηρητικά μυαλά αυτής της χώρας», δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο δικαστής συνέκρινε την περίπτωση του γυμνού jogger με τα μέλη μιας συμμορίας που απλά κάνουν βόλτα στο πάρκο. Η παρουσία τους θα μπορούσε να τρομάξει ή να ενοχλήσει τον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική. Κατ' αναλογία λοιπόν ο Pointon δε γινόταν να τύχει διαφορετικής μεταχείρισης.

Υπέρ του κατηγορούμενου λειτούργησε η διακριτικότητά του να επιλέξει ώρα (8.30 π.μ.) και μέρος απ' όπου ήταν απίθανο να περάσουν παιδιά. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι το να τρέχει γυμνός, συνήθεια που έχει εδώ και 18 μήνες περίπου, του πρόσφερε αίσθηση ελευθερίας.

Από την άλλη, η ενάγουσα δήλωσε ότι την ώρα του συμβάντος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της και ότι ένιωσε τέτοια ντροπή που δε θα ξαναπεράσει ποτέ από το συγκεκριμένο πάρκο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ω αμαρτωλε,ο θεος σου εδωσε «την προεκτασην»για αλλο λογο και οχι να την πασπαλιζεις με αχνη και κανελλα για να την βγαλεις βολτα.Τρεις φορες το πατερ-ημων,καθε μερα για ενα μηνα.
Πόση υστερία μπορεί να κουβαλάνε μερικές κυρίες σαν αυτήν ώστε να κάτσει να φωνάξει αστυνομία και μάλιστα να μην θέλει να ξαναπεράσει από εκεί;Φαντάζομαι την ελληνική αντίστοιχη έκδοση...