Φρικτό εύρημα στο Μεξικό: Πέντε ανθρώπινα κεφάλια βρέθηκαν πάνω στο καπό ενός ταξί

Φρικτό εύρημα στο Μεξικό: Πέντε ανθρώπινα κεφάλια βρέθηκαν πάνω στο καπό ενός ταξί Facebook Twitter
(φώτο αρχείου)
0

Μπροστά σε ένα ακόμη φρικτό εύρημα βρέθηκαν οι αρχές του Μεξικού, καθώς επάνω στο καπό ενός εγκαταλελειμμένου ταξί στην πόλη Veracruz είχαν τοποθετηθεί πέντε ανθρώπινα κεφάλια.

Σύμφωνα με το τοπικό περιοδικό Proseco, οι ακρωτηριασμένοι σοροί των θυμάτων είχαν τοποθετηθεί μέσα στο αυτοκίνητο σε μαύρες, πλαστικές σακούλες.

Στο καπό του αυτοκινήτου ήταν ζωγραφισμένο ένα γκραφίτι που παραπέμπει στο διαβόητο καρτέλ του Jalisco, «New Generation», κάτι που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2017 στη συγκεκριμένη πολιτεία της Veracruz, μία από τις πιο βίαιες της χώρας, έχουν σημειωθεί συνολικά 2.200 ανθρωποκτονίες.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Εκτελεστική Γραμματεία του Εθνικού Συστήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Μεξικού, το 70% των ανθρωποκτονιών στη Veracruz συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα.

Πρόσφατα, το γραφείο του πολιτειακού εισαγγελέα και η Γραμματεία Δημόσιας Ασφάλειας της Veracruz ανακοίνωσαν την εξάρθρωση διαφόρων εγκληματικών οργανώσεων.

Με πληροφορίες από BBC και Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ