Κοκτέιλ Μολότοφ για παδιά

Κοκτέιλ Μολότοφ για παδιά Facebook Twitter
2

Το περιοδικό για παιδιά "Kaws Kouzah" της Τυνησίας δημοσίευσε πρόσφατα λεπτομερείς οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς παρασκευάζεται ένα κοκτέιλ Μολότοφ. Τώρα το περιοδικό αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη με την κατηγορία ότι θέτει παιδικές ζωές σε κίνδυνο.

Κοκτέιλ Μολότοφ για παδιά Facebook Twitter

Το Υπουργείο Οικογενειακών και Γυναικείων Υποθέσεων της Τυνησίας έχει εκφράσει την ανησυχία ότι το περιεχόμενο αποτελεί απειλή για τη ζωή των παιδιών, δεδομένου ότι "ενθαρρύνει" τη χρήση των μολότοφ σε πράξεις "βανδαλισμού ή τρομοκρατίας."

Το άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία «η γωνιά της γνώσης», περιείχε εικόνες και κείμενο όπως «το κοκτέιλ Μολότοφ είναι ένα εμπρηστικό όπλο που μπορεί να κατασκευαστεί στο σπίτι και αποτελείται από ένα γυάλινο μπουκάλι και ένα διπλωμένο διπλωμένο ύφασμα βουτηγμένο σε ένα εύφλεκτο υγρό - πετρέλαιο, οινόπνευμα ή βενζίνη. Το όνομα επινοήθηκε από Φιλανδούς στρατιώτες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο προς τιμήν του Vyacheslav Molotov, ο οποίος ήταν υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ 1939-1940.»

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια