Απεργία την Πρωτομαγιά

Λήξη συναγερμού στο Μόναχο - Σύλληψη ενός Γερμανού για την επίθεση με μαχαίρι

Λήξη συναγερμού στο Μόναχο - Σύλληψη ενός Γερμανού για την επίθεση με μαχαίρι Facebook Twitter
EPA/THOMAS POEPPEL / DEDINAG
0

Στη σύλληψη ενός υπόπτου, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε κεντρική περιοχή του Μονάχου, προχώρησε η αστυνομία, σημαίνοντας παράλληλα λήξη συναγερμού για την πόλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης τραυμάτισε πέντε άτομα, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κανένας τραυματίας δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ενημερώσει τους πολίτες μέσω Twitter, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συγκεκριμένες περιοχές και να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς ο δράστης είχε διαφύγει με ποδήλατο.

Έπειτα από τρεις ώρες γενικευμένης επιχείρησης 500 ατόμων, στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις και ελικόπτερα, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα γύρω στα 40, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι Γερμανός και έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας, Χουμπέρτους Άντρε, έχουν αποκλειστεί τα θρησκευτικά ή τρομοκρατικά κίνητρα, ενώ είναι πιθανό ο δράστης, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές για κλοπές και επιθέσεις με τραυματισμούς, να έχει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ