Απεργία την Πρωτομαγιά

Νιγηρία: Περισσότεροι από 30 οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκαν τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία

Νιγηρία: Περισσότεροι από 30 οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκαν τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία Facebook Twitter
0

Περισσότεροι από 30 οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκαν τραγικό θάνατο στην Νιγηρία όταν έπαθαν ηλεκτροπληξία από καλώδιο υψηλής τάσης, την ώρα που έβλεπαν τον αγώνα της αγγλικής ομάδας με την Άντερλεχτ για το Europa League.

Σύμφωνα με την «Μanchester Εvening Νews», οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» είχαν συγκεντρωθεί σε έναν χώρο όπου μεταδίδονται αγώνες στην πόλη Καλαμπάρ, την πρωτεύουσα της πολιτείας Κρος Ρίβερ, όταν ξαφνικά εξερράγη ένας μετασχηματιστής και το καλώδιο έπεσε πάνω στο κτίριο.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, στο χώρο βρίσκονταν περίπου 80 άτομα, αλλά οι περισσότεροι κατάφεραν να βγουν ασφαλείς έξω από την αίθουσα.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας, Ben Ayade, δήλωσε: «Είμαστε συντετριμμένοι από το γεγονός ότι οι ζωές νέων ανθρώπων χάθηκαν εξαιτίας της ηλεκτροπληξίας».

Μετά το περιστατικό, ο σύλλογος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε μέσω Twitter να εκφράσει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων. «Οι σκέψεις μας είναι με τους οπαδούς της United, τους φίλους και τις οικογένειες που επηρεάστηκαν από τη χθεσινή τραγωδία στην Καλαμπάρ της Νιγηρίας».

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ