Γερμανία: Τρεις εκρήξεις κοντά στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ - Τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής

Γερμανία: Τρεις εκρήξεις κοντά στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ - Τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής Facebook Twitter
0

Έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο πούλμαν της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ, κατά την μεταφορά των παικτών της στο γήπεδο για τον προγραμματισμένο αγώνα με την Μονακό στο πλαίσιο του Champions League.

Παρότι δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν πως η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην Wittbräuckerstraße, δέκα χιλιόμετρα από το στάδιο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σε νεότερη ανακοίνωσή της, η γερμανική αστυνομία τονίζει ότι σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Το λεωφορείο ξεκίνησε» από το ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα στην δυτική πόλη της Γερμανίας για να φτάσει στο γήπεδο διανύοντας μια απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων, όταν «τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί πυροδοτήθηκαν», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Γκούναρ Βόρτμαν.

Από τις εκρήξεις έσπασαν τα τζάμια του πούλμαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ Μαρκ Μπάτρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γερμανική αστυνομία σε συνεννόηση με τη διοργανώτρια αρχή (UEFA) αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα διεξαχθεί αύριο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ