Απεργία την Πρωτομαγιά

Απίστευτες φωτογραφίες με καρχαρία που βρέθηκε στη μέση ενός δρόμου στην Αυστραλία

Απίστευτες φωτογραφίες με καρχαρία που βρέθηκε στη μέση ενός δρόμου στην Αυστραλία Facebook Twitter
0

Οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης στην Αυστραλία βρήκαν έναν καρχαρία, μήκους ενάμισι μέτρου, στη μέση ενός δρόμου, στον απόηχο του κυκλώνα Ντέμπι.

Ο κυκλώνας, που σάρωσε τη βορειοανατολική Αυστραλία προκαλώντας μεγάλες καταστροφές, ξέβρασε τον ταυροκαρχαρία, σε έναν πλημμυρισμένο δρόμο κοντά στην πόλη Ayr, στο Κουίνσλαντ.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κουίνσλαντ δημοσίευσε φωτογραφίες από το σπάνιο περιστατικό στα social media, προειδοποιώντας παράλληλα τους πολίτες να μείνουν μακριά από τις πλημμυρισμένες περιοχές κοντά στον ποταμό Burdekin. «Νομίζετε ότι είναι ασφαλές να μπείτε στο νερό; Σκεφτείτε το ξανά!», έγραψε σε μία ανάρτηση.

Ο δημοσιογράφος Philip Calder, που έκανε ρεπορτάζ για τις πλημμύρες, έγραψε στο twitter: «Το μόνο θύμα της υπερχείλισης του Burdekin... ένας ταυροκαρχαρίας».


«Φαινόταν καθαρός και δεν βρισκόταν σε αποσύνθεση, οπότε δεν πρέπει να βρισκόταν εκεί για πολύ. Μερικοί ντόπιοι ήρθαν με ένα μαχαίρι και πήραν ένα από τα δόντια του», δήλωσε ο ίδιος στους Brisbane Times.

Απίστευτες φωτογραφίες με καρχαρία που βρέθηκε στη μέση ενός δρόμου στην Αυστραλία Facebook Twitter
Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ