Απεργία την Πρωτομαγιά

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κοντά στο Καπιτώλιο - Οδηγός έπεσε με το όχημά της πάνω σε περιπολικό

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κοντά στο Καπιτώλιο - Οδηγός έπεσε με το όχημά της πάνω σε περιπολικό Facebook Twitter
Φωτογραφία: twitter/@GriffDrew4
0

Πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στο Καπιτώλιο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη μία γυναίκα και πως το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, η οδηγός έπεσε με το όχημά της πάνω σε ένα περιπολικό της αστυνομίας κοντά στο Καπιτώλιο, στη συνέχεια προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητο πεζούς αστυνομικούς, προτού συλληφθεί.

«Δεν διαπιστώθηκε σχέση με την τρομοκρατία. Επρόκειτο για οδικό έλεγχο» εξήγησε η Έβα Μαλέκι, εκπρόσωπος Tύπου της αστυνομίας του Καπιτωλίου. Σύμφωνα με την ίδια η οδηγός του οχήματος επέδειξε «περίεργη και επιθετική» συμπεριφορά.

Κατά τη σύλληψη της ύποπτης έπεσαν πυροβολισμοί, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Ανεξαρτησίας, περιμετρικά του Καπιτωλίου και ενός παρακείμενου κτιρίου, όπου κοινοβουλευτικοί έχουν τα γραφεία τους. Η παρουσία της αστυνομίας είναι μόνιμη σε αυτήν την περιοχή, με πολλούς αστυνομικούς να περιπολούν πεζή, με περιπολικά ή ποδήλατα.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ