Τσαβούσογλου για εκλογή Ρούτε: H Ευρώπη θα γίνει τόπος ιερών πολέμων

Τσαβούσογλου για εκλογή Ρούτε: H Ευρώπη θα γίνει τόπος ιερών πολέμων Facebook Twitter
2

Η Ευρώπη σύντομα θα είναι τόπος «ιερών πολέμων», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο πρώτο σχόλιο της Άγκυρας σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ολλανδία, που έφερε ξανά στη κυβέρνηση τον Μαρκ Ρούτε.

«Τώρα οι εκλογές τελειώσαν στην Ολλανδία ... Αν κοιτάξει κανείς τα πολλά κόμματα δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των σοσιαλδημοκρατών και των φασιστών. Όλα έχουν την ίδια νοοτροπία. Πού θα οδηγήσουν την Ευρώπη; Έχουν ξεκινήσει την κατάρρευσή της. Σύρουν την Ευρώπη στην άβυσσο. Ιεροί πόλεμοι θα αρχίσουν σύντομα στην Ευρώπη», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός από την Άγκυρα όπως μετέδωσε πριν λίγο η Χουριέτ.

Σύμφωνα με τααποτελέσματα, το κόμμα VVD του Μαρκ Ρούτε κερδίζει 32 έδρες στο κοινοβούλιο, σε σύνολο 150, έναντι 19 του ακροδεξιού PVV του Βίλντερς.


Οι βουλευτικές εκλογές αυτές διεξήχθησαν στον απόηχο της σοβαρής διπλωματικής κρίση μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας, μετά την απόφαση των ολλανδικών αρχών να απαγορεύσουν σε δύο τούρκους υπουργούς να μιλήσουν σε συγκεντρώσεις για το δημοψήφισμα που είχαν διοργανωθεί στο Ρότερνταμ.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Οταν πας να επιβληθεις με θρησκεια και τσαμπουκα σε μια ηπειρο που εχει σεκιουλαριστικο συνταγμα και γεννηθηκε απ τον Σωκρατη, πρεπει γρηγορα να αποφασισεις αν θες να αλλαξεις νοοτροπια 'η θες να συνεχισεις το στερεοτυπο του Μιλερικου τουρκου στο "Κολοσσος του Μαρουσιου".