«Με πυροβόλησε και προσποιήθηκα πως ήμουν νεκρός για να επιζήσω»

«Με πυροβόλησε και προσποιήθηκα πως ήμουν νεκρός για να επιζήσω» Facebook Twitter
0


Ένας Αμερικανός που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Reina της Κωνσταντινούπολης είπε στο NBC News πως κατάφερε να επιζήσει παριστάνοντας τον νεκρό, παραμένοντας σιωπηλός και ακίνητος. ακόμη και όταν δέχτηκε τις σφαίρες από το όπλο του δράστη.

Ο Jake Raak ήταν ένας από τους περίπου 60 πελάτες του κλαμπ που τραυματίστηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ενώ 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Ο 35χρονος από το Γκρίνβιλ του Ντέλαγουερ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αναφέρει πως ο ένοπλος κινούταν στο χώρο στοχεύοντας ακόμη και ανθρώπους που είχαν πέσει στο πάτωμα. «Όταν με πυροβόλησε δεν κινήθηκα. Απλά το άφησα να μου ρίξει. Με είχε ήδη πυροβολήσει πριν βρεθώ στο πάτωμα, αλλά έριχνε ξανά σε όσους είχε ήδη πυροβολήσει», αναφέρει ο 35χρονος.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης γάζωσε με πάνω από 120 σφαίρες τους θαμώνες του Reina και πως όλη η επίθεση κράτησε περίπου δέκα λεπτά.

Ο Raak πυροβολήθηκε στο ισχίο και η σφαίρα έφτασε στο γόνατό του. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν μετακινήθηκε καθόλου και δεν έκανε κανέναν ήχο ώστε ο δράστης να μην συνειδητοποιήσει ότι ήταν ζωντανός.«Απλά έπρεπε να προσπαθήσω να παραμείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν. Τον είδα να έρχεται και να πυροβολεί αδιακρίτως. Ήμουν ίσως ο πιο τυχερός εκεί μέσα», αναφέρει ο νεαρός άντρας που σήμερα επέστρεψε στην πατρίδα του.

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ