Λύθηκε το μυστήριο με τη νεαρή άστεγη στη Ρώμη που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν

Λύθηκε το μυστήριο με τη νεαρή άστεγη στη Ρώμη που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν Facebook Twitter
2

Λύθηκε το μυστήριο με τη νεαρή άστεγη κοπέλα, η οποία ζει στη Ρώμη και κάποιοι πολίτες και αστυνομικοί που την είχαν συναντήσει πιθανολογούσαν πως θα μπορούσε να είναι η Μαντλίν Μακάν -το κοριτσάκι με βρετανική υπηκοότητα που εξαφανίστηκε το 2007, σε ηλικία 4 ετών, στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η κοπέλα δεν είναι η Μαντλίν, αλλά μία 21χρονη Σουηδή φοιτήτρια με σύνδρομο Άσπεργκερ, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τους τελευταίους έξι μήνες. Ο πατέρας της, Tahvo, επικοινώνησε με την εφημερίδα όταν είδε τη φωτογραφία της.

Λύθηκε το μυστήριο με τη νεαρή άστεγη στη Ρώμη που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν Facebook Twitter

Το όνομά της είναι Embla Jauhojärvi και τελευταία φορά την είχαν δει ήταν στο σπίτι της στη Στοκχόλμη, τον Μάιο. Ο πατέρας της δήλωσε ότι έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία και περιμένει να την εντοπίσουν πριν μεταβεί στην Ιταλία για να τη βρει.

«Αγνοείται εδώ και έξι μήνες, από τον Μάιο. Ήξερα ότι θα πήγαινε στην Ιταλία για να σπουδάσει την ιταλική γλώσσα. Προσπαθούσα εδώ και έξι μήνες να βρω βοήθεια από τη σουηδική αστυνομία, αλλά δεν έγινε τίποτα. [...] Θέλω να επιστρέψει στο σπίτι», είπε ο πατέρας της 21χρονης.

Λύθηκε το μυστήριο με τη νεαρή άστεγη στη Ρώμη που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν Facebook Twitter

Η κοπέλα μιλούσε αγγλικά και είχε πει στην αστυνομία ότι ονομάζεται Μαρία, είναι Βρετανίδα και 20 χρονών. Δεν είχε μαζί της ούτε διαβατήριο, ούτε ταυτότητα.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM