Συγκλονιστικό video από το αεροσκάφος της Emirates που πήρε φωτιά

Συγκλονιστικό video από το αεροσκάφος της Emirates που πήρε φωτιά Facebook Twitter
1

Επιβάτης της πτήσης της Emirates που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ντουμπάι και πήρε φωτιά, τράβηξε με το κινητό του εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους και τον πανικό των επιβαινόντων.

Στο βίντεο διακρίνονται επιβάτες όρθιοι να φωνάζουν μέσα στους καπνούς, ενώ οι μάσκες οξυγόνου έχουν πέσει. Σε κάποια στιγμή του βίντεο, η πόρτα του αεροσκάφους φαίνεται να ανοίγει και οι επιβάτες κατευθύνονται προς τα εκεί.

Από την αναγκαστική προσγείωση δεν υπήρξαν απώλειες μεταξύ των επιβαινόντων, έχασε όμως τη ζωή του ένας πυροσβέστης που προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά. 14 επιβάτες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα και μικροτραυματισμούς.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από ινδικό κρατίδιο και εμφάνισε καπνό στο εσωτερικό του. Κατά την προσγείωση του δεν λειτούργησε εξ ολοκλήρου το σύστημα προσγείωσης με συνέπεια να ακουμπήσει με τα φτερά και να πιάσει φωτιά.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Μια τρανη αποδειξη οτι οι αεροσυνοδοι δεν ειναι εκει για να σερβιρουν καφε και τσαι. Μπραβο στο πληρωμα που ειχε την ψυχραιμια να κοντρολαρει το πανικοβλητο πληθος επιβατων και να τους βγαλει ζωντανους απο το αεροσκαφος μεσα σε 45 δευτερολεπτα.Μια μικρη διορθωση προς το συντακτη, το αεροσκαφος δεν εκανε αναγκαστικη προσγειωση στο Ντουμπαι, καθως το Ντουμπαι ηταν ο προορισμος του. Αναγκαστικη προσγειωση γινεται σε τριτο, μη προγραμματισμενο αεροδρομιο λογω τεχνικου προβληματος που εμφανιστηκε κατα την πτηση.