ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δικαστήριο του Μίσιγκαν- Πληροφορίες για 3 νεκρούς

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δικαστήριο του Μίσιγκαν- Πληροφορίες για 3 νεκρούς Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μίσιγκαν, όταν ένοπλος εισέβαλε στο δικαστικό μέγαρο της κομητείας Μπέριεν του Μίσιγκαν και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με τα αμερικανικά μέσα να κάνουν λόγο και για τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, αρκετοί άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός, δέχθηκαν πυρά έξω από το δικαστικό μέγαρο. Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανέφερε πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ ένας ή δύο πολίτες επίσης δέχθηκαν πυρά, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Ωστόσο σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το συμβάν υπάρχουν 3 νεκροί μεταξύ των οποίων και ο δράστης της επίθεσης.

Η αστυνομία του Μίσιγκαν και το γραφείο του σερίφη της κομητείας επιβεβαίωσαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters τους πυροβολισμούς, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες. Ο κυβερνήτης του Μίσιγκαν Rick Snyder σχολίασε μέσω Twitter πως η αστυνομία έχει ασφαλίσει το σημείο ακι ερευνά τους πυροβολισμούς, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τον αριθμό των τραυματιών ή την ύπαρξη νεκρών. 


Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και του FBI και έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το δικαστικό μέγαρο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πούτιν: «Η κατάληψη του Χάρκοβο δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Διεθνή / Αινιγματικός Πούτιν: «Η κατάληψη του Χαρκόβου δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Το Χάρκοβο δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες - Αναλυτές εκτιμούν ότι η Μόσχα επιδιώκει να διευρύνει τη γραμμή του μετώπου προκειμένου να εξαντλήσει περαιτέρω την ουκρανική άμυνα
NEWSROOM
Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλήθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Διεθνή / Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλίθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Ο Βρετανός μονάρχης παρακολούθησε παράσταση προς τιμήν του μαέστρου που διηύθυνε την ορχήστρα στη στέψη του - Η λακωνική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υγεία του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ