Σε συναγερμό το Ντάλας - Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες λάθος υπόπτου (updated)

Σε συναγερμό το Ντάλας - Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες λάθος υπόπτου (updated) Facebook Twitter
Ο Mark Hughes που εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στο Ντάλας με πυροβόλο όπλο είναι ένας από τους υπόπτους που συνελήφθη πριν λίγο
1

Σε συναγερμό το Ντάλας - Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες λάθος υπόπτου (updated) Facebook Twitter

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε νωρίτερα και παραμένει το Ντάλας καθώς κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τους δύο θανάτων μαύρων από αστυνομικούς, ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών.

Ο Ντέιβιντ Μπράουν, αρχηγός της αστυνομίας στο Ντάλας, δήλωσε ότι οι αρχές δε γνωρίζουν ακόμη τα κίνητρα της επίθεσης των δραστών που πυροβόλησαν τους 11 αστυνομικούς, ενώ τέσσερις αστυνομικοί είναι νεκροί.


Οι αστυνομικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, για τη σύλληψη των δραστών ενώ πριν λίγο οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός υπόπτου που καταζητείται για την επίθεση.

Το Facebook ενεργοποίησε την εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας "safety check," μετά τους πυροβολισμούς ενώ η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) προχωρεί στην έκδοση οδηγίας προσωρινής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το κέντρο του Ντάλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αστυνομία του Ντάλας έχει δώσει στη δημοσιότητα λάθος φωτογραφίες του υπόπτου.

Ο Mark Hughes συμμετείχε στη διαδήλωση, αλλά μόλις ενημερώθηκε ότι θεωρείται ύποπτος παραδόθηκε στην αστυνομία και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

«Αυτός είναι ο μικρός μου αδερφός, αυτός δεν είναι ο ύποπτος» τόνισε ο Cory Hughes στο CBS. «Όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, τον βρήκα και τον έπεισα να παραδώσει το όπλο του σε έναν αστυνομικό».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια