Συνελήφθη οπαδός για το άγριο ξύλο στο Καραϊσκάκη

Συνελήφθη οπαδός για το άγριο ξύλο στο Καραϊσκάκη Facebook Twitter
3

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησε η αστυνομία για το επεισόδιο ξυλοδαρμού ενός οπαδού στη θύρα 7 του Καραϊσκάκη, στο παιχνίδι της Εθνικής με το Γιβραλτάρ.

Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας με το Γιβραλτάρ στιγματίστηκε από το σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού ενός οπαδού με φανέλα του Παναθηναϊκού, στη θύρα 7 του φαληρικού γηπέδου, από άτομα ορισμένα εκ των οποίων έφεραν διακριτικά του Ολυμπιακού.

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η υπόθεση έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα, μετά κι από εντολή του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Την ίδια στιγμή οι αρχές προχώρησαν και στην πρώτη σύλληψη ενός από τα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο όπως ανέφερε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες εντός της ημέρας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο...>>>

Με πληροφορίες από sdna.gr

Αθλητισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

2 σχόλια
Ο ξυλοδαρμός έγινε παρουσία του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού και κατά την διεξαγωγή αγώνα ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ψυχική ενότητα...Αλλά το αθλητικό πνεύμα είχε αντικατασταθεί από εκείνο "που χωρίς αυτό το ελληνικό πνεύμα και τον πολιτισμό, δεν νοείται Ευρώπη" (/κατά διάφορους λαοπλάνους πολιτικούς, καπηλευτές του πολιτισμού της ελληνικής αρχαιότητας - ενώ οι ίδιοι παρκάρουν πάνω στις θέσεις για ΑΜΕΑ).Και μας πιάνει κλαυσίγελως δυστυχώς, γιατί ο δράστης κυνηγούσε και έδερνε το θύμα αρκετά λεπτά και δεν τον εμπόδιζε κανείς και έτσι γινόταν όλο και βιαιότερος. Παιδεία, παιδεία, παιδεία και κοινωνική συνοχή γιατί η ζωή δεν είναι κατς.Μέχρι τότε, ελπίζουμε να υπάρχει νόμος αυστηρός και να εφαρμοσθεί.Γιατί αν δεν συμβεί αυτό, ας σκεφτούμε τι θα γίνει όταν πάει ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.
Μόλις είδα δεύτερο βίντεο με τον ξυλοδαρμό.Θλίψη και οργή.Και όσοι νομίζουν ότι είναι άντρες, επειδή έδερναν πέντε από αυτούς έναν που τον είχαν ακινητοποιήσει, λάθος αντρισμό τους δίδαξαν.Το περιστατικό αφιερώνεται στον κ. Καμμένο και τους ομοίους του, που δείχνουν τον πολιτισμό τους υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο.Γιατί, αφενός δημιουργούν πρότυπα "ματσο" αντρισμού, ενώ αφετέρου θέλουν κατά τα άλλα την πολυαγαπημένη τους - λένε - Ελλάδα να την σέβονται οι ξένοι που αυτοί φταίνε για όλα. Και για το δάκτυλο του Καμμένου και για τον βάναυσο και με μίσος ξυλοδαρμό ενός νέου Έλληνα από πέντε άλλους επίσης νέους Έλληνες, με αφορμή την ποδοσφαιρική τους ομάδα.