Η Σερένα Γουίλιαμς επιστρέφει στα τερέν αλλά δεν αποκαλύπτει το μυστικό της

Η Σερένα Γουίλιαμς επιστρέφει στα τερέν αλλά δεν αποκαλύπτει το μυστικό της Facebook Twitter
EPA
0

Στην οικογενειακή ζωή αφιερώθηκε η Σερένα Γουίλιαμς, μετά την ήττα που είχε γνωρίσει στον τελικό του US Open από την γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα με 6-2 και 6-4.

Η διάσημη Αμερικανίδα επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα, μετά και το επεισόδιο στον συγκεκριμένο αγώνα, όπου είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή Κάρλος Ράμος.

Από τότε, πέρασαν αρκετοί μήνες και πλέον η κορυφαία αθλήτρια είναι αποφασισμένη να επιστρέψει και να βελτιώσει σημαντικά την θέση της στην κατάταξη της WTA, καθώς τώρα βρίσκεται στο Νο 16.

«Ανυπομονώ για την χρονιά που έρχεται. Εχω σημαντικούς στόχους για το 2019. Ομως προτιμώ να τους κρατήσω για τον εαυτό μου. Και έχω την εντύπωση πως, εάν προστατεύσω το μυστικό μου, αυτό θα με βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», δήλωσε η Γουίλιαμς, που θα διεκδικήσει την κατάκτηση του Αυστραλιανού Open.

Η 37χρονη τενίστρια θα ξαναπατήσει στο τερέν στις 27 Δεκεμβρίου, στο Αμπου Ντάμπι, όπου θα δώσει αγώνα επίδειξης, με αντίπαλο την αδελφή της, Βίνους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ