Επ' αόριστον αναστολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου

Επ' αόριστον αναστολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
6

Επ' αόριστον αναστολή των πρωταθλημάτων αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αφότου πήρε τη συγκατάθεση του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνάντηση που είχαν.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τους αρμόδιους φορείς και παρουσία του γ' αντιπροέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Σούπερ Λίγκας Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της ΕΠΑΕ Σπύρου Καλογιάννη, ο υφυπουργός ανακοίνωσε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα και η μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει αναβολή όλων των αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο διάστημα, τονίζοντας ότι η επανέναρξη θα εξαρτηθεί από το πότε θα εφαρμοστούν τα μέτρα.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
H δικογραφία για την ερυθρόλευκη μαφία που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει. Ας ξεκινήσει από εκεί. Η διακοπή από μόνη της δεν λέει πολλά στους σχετικούς με το άθλημα.