ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Εμετό έκανε ο Μέσι (και) στη διάρκεια του τελικού

Εμετό έκανε ο Μέσι (και) στη διάρκεια του τελικού Facebook Twitter
14

Αδιαθεσία αισθάνθηκε και πάλι ο Λιονέλ Μέσι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του τελικού της Αργεντινής με τη Γερμανία και έκανε εμετό, όπως έχει κάνει και σε άλλους αγώνες στο παρελθόν, τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με την Αργεντινή.


Παρά τις διάφορες ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί της Αργεντινής αλλά και της Μπαρτσελόνα δεν μπορούν να βρούν την αιτία του προβλήματος του Μέσι.

Ο αργεντινός άσος έχει δηλώσει ότι είναι κάτι που του συμβαίνει τόσο στην προπόνηση, όσο και στους αγώνες αλλά και ενώ είναι στο σπίτι.


Δεν φαίνεται πάντως η αδιαθεσία να επηρεάζει την απόδοσή του, καθώς έχει σκοράρει αρκετές φορές μετά από παρόμοια περιστατικά.

14

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

7 σχόλια
Ματιαγμενο ειναι το παιδι...τον ειδα εγω πως χασμουριοταν. ολα τα συμπτωματα ταιριαζουν . Να στειλει η Ελλαδα ανθρωπιστικη βοηθεια, εγω ο ιδιος προσφερω τη θεια μου την Ερασμια, να γινει καλα το παιδι. φτου φτου φτου
Το "έφαγαν" το παιδί. Έπεσαν όλοι πάνω του. Μία ολόκληρη ομάδα και μόνο ο Μέσι ήταν ή δεν ήταν καλός, έφταιγε ή δεν έφταιγε... Μόνο αυτός. Διαβάζοντας τα διάφορα ποδοσφαιρικά άρθρα, παραλίγο να πιστέψω ότι ο Μέσι, αντί για ποδόσφαιρο παίζει τένις...Και σιγά μη σταματήσουν να τον φορτώνουν τον άνθρωπο. Το βλέπω. Το επόμενο διάστημα θα του την πέσουν οι διαφημιστές και οι σπόνσορες για να διαφημίσει αντιεμετικό σορόπι...!
Παλινδρόμηση μυρίζει... πολύ άγχος!Ντόπα μπορεί όλοι να παίρνουν αλλά δεν ξερνάνε έτσι εύκολα.Πάντως εγώ στο τέλος τον λυπήθηκα (που συνήθως γελάω με τα κροκοδείλια δάκρυα των εκατομμυριούχων σοουμαν).Φαίνοταν ότι δεν μπορούσε από το ζόρι του ούτε να αναπνεύσει.Ήθελε να σωριαστεί κάτω, αλλά δεν τον άφηνε η εικόνα που έχει ασπαστεί ακόμη και ο ίδιος για τον εαυτό του.
Ποιος άσος και αηδίες.....εθελοτυφλείτε όλοι ποια απόδοση, μόνο ζημιά έκανε στην Ομάδα του..... Απλώς το σύστημα marketing Θέλει τώρα το messi ( άσσο) υπάρχουν πολύ ανώτεροι ποδοσφαιριστές.....τον βραβευσαν ως το καλύτερο ποδοσφαιριστή του medial...ντροπή
Μόνο ο Μέσι παίρνει ντόπα; Κάνουν όλοι εμετό; Ή μήπως έχεις την πεποίθηση πως υπάρχει εργοστάσιο που φτιάχνει ντόπα μόνο για τον Μέσι, και όποιος καταφέρει και την πάρει στα χέρια του θα γίνει ο νέος βασιλιάς!
Αν είχες διαβάσει λίγο θα ήξερες ότι δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι. Ο Μέσσι από τα 14 του παίζει στην Μπαρτσελόνα και από τα 18 του κάνει πρωταθλητισμό με 50+ παιχνίδια ανά σεζόν. Επίσης είναι γνωστό οτί είχε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας πριν πάει στην Μπαρτσελόνα. Τώρα αν πιστεύεις ότι οι παίχτες δεν ντοπάρονται, τι να πω. Ζήσε στο όνειρο σου.
"Αν είχες διαβάσει λίγο" μ' αρέσει η αρχή σου "θα ήξερες πως δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι" τι λε ρε παιδάκι μου, δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι, κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε.Come on φίλε, πουθενά δε λέω πως δεν παίρνουν σκευάσματα, τουναντίον. Απλά σου λέω πως μόνο ο Μέσι παίρνει! Γιατί δεν κάνει και κανείς άλλος εμετό! μόνο ο Μέσι δίνει 50 αγώνες το χρόνο! μόνο ο Μέσι είναι σε ακαδημίες που δεν αστειεύονται από τα 14!Αυτός ο συχνός ψευτοεμετός χωρίς αιτία ο οποίος δεν σε κάνει να χλομιάζεις και να τα χάνεις όπως ας πούμε όταν παθαίνεις ναυτία, είναι από τα πιο συνήθη ψυχοσωματικά συμπτώματα, με μια γρήγορη έρευνα στο google θα το δεις. Το έχω ζήσει και στο περιβάλλον μου. Ο ψευτοεμετός του Μέσι δεν είναι από τα σκευάσματα, όλοι παίρνουν – κι ο Τσάβι κι ο Νιέστα κι ο Ρονάλντο κι ο Ντι Μαρία κι ο Ρόμπεν – μόνο αυτός κάνει.
Εάν το πρόβλημα είναι κάτι τόσο απλό που χρειάζεται ''μια γρήγορη έρευνα στο google'' για να το εντοπίσεις πώς τόσοι γιατροί δεν έχουν βρει λύση εδώ και δύο χρόνια που ξερνάει;
Όταν λένε πως οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν τίποτα εννοούν οι παθολόγοι. Και είναι σα να λένε πως άρα είναι ψυχολογικό. Σε άλλες παλιότερες δηλώσεις έχει ειπωθεί άλλωστε πως είναι ψυχολογικό το πρόβλημα.Ναι κι όμως με μια απλή έρευνα στο google μπορείς να το δεις. Αλλά από κει και πέρα για να λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν φτάνουν οι καλύτεροι γιατροί. Πρέπει να κάνει τον κύκλο της αυτή η κατάσταση μέσα σου, να ωριμάσει για να ξεκολλήσει και άλλα πολλά.
Τι να ΄χει μωρέ ο άνθρωπος ψυχοσωματικό είναι. Από την πίεση και το βάρος. Αφού οι οπισθοδρομικοί έχουν λυσσάξει να βρουν Θεό! Και οι άλλοι οι σκηνοθέτες ακόμη κι όταν βρίσκεται στην πλευρά των ηττημένων τον περιστοιχίζουν με περισσότερες κάμερες απ' ό,τι τους νικητές. Έτσι βαστιώνται τόσα και τέτοια βλέμματα καρφωμένα πάνω σου.Ο Μέσι κάθε φορά που φεύγει από την Καταλωνία και πάει στην Αργεντινή δοκιμάζει τεράστια μυϊκή ένταση. Έχει εκεί πέρα στα σαλόνια συμπαίκτες από την αφρόκρεμα, οπαδούς πρωτευουσιάνους και πάει στο χωριό όπου τον κοιτούν σαν χάννοι, του δείχνουν την υποστήριξή τους με χειρονομίες που δεν επιθυμεί, τους δίνει τη μπάλα να κάνει την κίνηση που τον χαρακτηρίζει να παίξουν το ένα-δύο και δεν το πετυχαίνουν... Ώρες ώρες του ΄ρχεται να κάνει φόνο, γι' αυτό κάνει εμετό.