Κοντονής: Ας απαγορευτούν οι ομάδες στην Ευρώπη, δεν μας ενδιαφέρει

Κοντονής: Ας απαγορευτούν οι ομάδες στην Ευρώπη, δεν μας ενδιαφέρει Facebook Twitter
7

Το μέγιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα, δήλωσε ο  υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

«Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει», είπε ο κ. Κοντονής στον Αντ1.

«Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε:

«Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει».

"Έχουμε θέσει τα όρια ως πού πρέπει να κινηθεί ο καθένας...Να λυθεί το πρόβλημα μία και καλή", τόνισε ο υπουργός.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λουκέτο τώρα, ναι. Και πολύ άργησε!

Διάφορα / Λουκέτο τώρα, ναι. Και πολύ άργησε!

Η κυβέρνηση έχει μια ευκαιρία να καθαρίσει την κόπρο από τον στάβλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο πετώντας στο καλάθι των αχρήστων τα συγχαρητήρια επί τη εκλογή της τηλεγραφήματα των λούμπεν μεγαλοεπιχειρηματιών της μπάλας.
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο για πράξεις βίας; Για δωροδοκίες, για παράνομο στοίχημα κλπ; Λέει τέτοια ψέμματα χωρίς να ντρέπεται; Ας ξεκινήσει με τα βασικά, πχ με τη σύλληψη αυτών που έκαναν τα έκτροπα την Κυριακή. Αλλά όπου δεν υπάρχει πραγματική θέληση πολλές νομοθετικές δυσκολίες (εφ)ευρίσκονται. Μαζί με παντελώς αποτυχημένα μέτρα όπως η διακοπή του πρωταθλήματος που μόνο όσους είναι επαγγελματικά συνδεδεμένοι με τον αθλητισμό τιμωρούν και όχι τους μπαχαλάκηδες.
"η διακοπή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα""Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο"εσύ τώρα πως κατάλαβες αυτά που έγραψες είναι απορίας άξιον
Χμμ, δεν είμαι σίγουρος πως δεν είμαι εγώ αυτός που δεν καταλαβαίνει. Η αφορμή της διακοπής του πρωταθήματος είναι τα περιστατικά βίας. Πιστεύεις πραγματικά πως το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος για τη βία στα γήπεδα είναι να διακόψει το πρωτάθλημα; Το οποίο δεν προσφέρει και τίποτα;
Κι όταν έρθει η Nova και οι ΠΑΕ να ζητήσουν αποζημιώσεις, πάλι εμείς θα τις πληρώσουμε; Επειδή δεν μπορούν οι αστυνομικοί να πιάσουν αυτούς που κάνουν επεισόδια μπροστά στα μάτια τους;
Ναι, και βέβαια είναι πρόβλημα αν οι αστυνομικοί δεν μπορούν να επιβάλουν το νόμο. Αν ο νόμος δεν μπορεί να επιβληθεί είναι απλά ευχή. Τι νόημα έχει να έρθει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, να μπουν κάμερες στα γήπεδα κλπ αν οι αστυνομικοί δεν συλλάβουν τους φυσικούς αυτουργούς; Άσε που ειδικά αυτό με τις κάμερες είναι βλακεία. Πρώτα πρώτα, θάνατο από επεισόδια είχαμε φέτος σε ματς Γ' κατηγορίας, στην Αλικαρνασσό. Θα βάλουμε κάμερες στα γήπεδα Γ' κατηγορίας; Έλεος.Επειτα, εκεί που υπάρχουν κάμερες, όταν χάλασαν, το Υπουργείο έλεγε ότι υπεύθυνος για τη συντήρηση είναι ο εργολάβος, και ο εργολάβος έλεγε ότι η σύμβαση ήταν μόνο για την τοποθέτηση. Δε μου λέει κάτι το μέτρο λοιπόν. Εξάλλου, και σήμερα αν βάλεις στο youtube, μια χαρά θα βρεις τη φάτσα αυτού που χτύπησε το Μπαγεβιτς. Τον συνέλαβε αυτόν κανείς;Υ.Γ. Από το Persepolis είναι το άβαταρ; Respect.