Παρελθόν ο Πεδουλάκης

Παρελθόν ο Πεδουλάκης Facebook Twitter
0

Το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χθες, μετά την εντός έδρας ήττα των πρασίνων από την ουραγό Μπασκόνια.

Είναι η πρώτη αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν από το 1997. Τελευταίος προπονητής του Παναθηναϊκού που έχασε τη δουλειά του κατά τη διάρκεια σεζόν ήταν ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς το 1997 μετά την αποτυχία της ομάδας στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Αντικαταστάθηκε από τον Μιχάλη Κυρίτση χωρίς όμως επιτυχία αφού ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Ευρωλίγκας τερματίζοντας 5ος.

Προς το παρόν ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με Αλβέρτη στον πάγκο αλλά ακούγονται και τα ονόματα των Φώτη Κατσικάρη, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Γιούρι Ζντοφτς και Πίνι Γκέρσον.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ