Μανωλάς: «Στην ΑΕΚ έγινε ληστεία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος»

Μανωλάς: «Στην ΑΕΚ έγινε ληστεία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος» Facebook Twitter
3

Σε σκληρή κριτική και καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην ΑΕΚ προχώρησε ο παλιός ποδοσφαιριστής της και σύμβολο κάποτε της ομάδας Στέλιος Μανωλάς. Σε δηλώσεις στην Ελευθεροτυπία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  είπε τα εξής:

"Αισθάνομαι όπως όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Έπαθα σοκ, αν και είχα προβλέψει την κατάσταση. Όσα οικονομικά προβλήματα κι αν έχει μία ομάδα, δεν πέφτει έτσι στη Β’ Εθνική. Όλο αυτό το χρεώνεται η διοίκηση που είναι ανίκανη. Άλλοι σύλλογοι που χρωστάνε του κόσμου τα λεφτά, με 1.000 και 2.000 οπαδούς όλους κι όλους, κατάφεραν και σώθηκαν. Δεν μπορούσε δηλαδή να τερματίσει τρίτη από το τέλος και να σωθεί;".

"Δυστυχώς με την ΑΕΚ έπαιξαν άσχημο παιχνίδι όλες οι διοικήσεις από την εποχή του Τροχανά, της ENIC και μετά. Έγινε ξέπλυμα χρήματος, αφού έφτασε η ΑΕΚ να χρωστά 170 εκατ. ευρώ με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 6 εκατ. ευρώ και κανείς δεν επενέβη να δει τι γίνεται. Από εκεί και πέρα τα χρέη με το άρθρο 44 μειώθηκαν στα 23 εκατ. ευρώ, έγινε δηλαδή το χρέος διαχειρίσιμο, χωρίς όμως να αποδοθούν ευθύνες για προηγούμενες χρήσεις".

"Οι ύποπτοι είναι πάρα πολλοί. Δεν δέχομαι ότι φταίνε τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ακόμη και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη ομάδα των 15 τελευταίων χρόνων, μην πάμε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κλπ. Με οποιοδήποτε ρόστερ, αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση, η ΑΕΚ θα σωνόταν".

"Οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και λοιδορήθηκαν, εκδιώχτηκαν βάσει σχεδίου. Εδώ ο προπονητής που πρόσφερε τόσα πολλά, ο Μπάγεβιτς, έφαγε ξύλο. Είναι έργο της δικαιοσύνης να βρει ποιος φταίει. Αν πραγματικά θέλουν, ας ψάξουν μέσα από τα εικονικά τιμολόγια να δουν την καταλήστευση που έχει γίνει. Θέλει το κράτος να ρίξει φως; Δεν ξέρω".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια