Μανωλάς: «Στην ΑΕΚ έγινε ληστεία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος»

Μανωλάς: «Στην ΑΕΚ έγινε ληστεία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος» Facebook Twitter
3

Σε σκληρή κριτική και καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην ΑΕΚ προχώρησε ο παλιός ποδοσφαιριστής της και σύμβολο κάποτε της ομάδας Στέλιος Μανωλάς. Σε δηλώσεις στην Ελευθεροτυπία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  είπε τα εξής:

"Αισθάνομαι όπως όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Έπαθα σοκ, αν και είχα προβλέψει την κατάσταση. Όσα οικονομικά προβλήματα κι αν έχει μία ομάδα, δεν πέφτει έτσι στη Β’ Εθνική. Όλο αυτό το χρεώνεται η διοίκηση που είναι ανίκανη. Άλλοι σύλλογοι που χρωστάνε του κόσμου τα λεφτά, με 1.000 και 2.000 οπαδούς όλους κι όλους, κατάφεραν και σώθηκαν. Δεν μπορούσε δηλαδή να τερματίσει τρίτη από το τέλος και να σωθεί;".

"Δυστυχώς με την ΑΕΚ έπαιξαν άσχημο παιχνίδι όλες οι διοικήσεις από την εποχή του Τροχανά, της ENIC και μετά. Έγινε ξέπλυμα χρήματος, αφού έφτασε η ΑΕΚ να χρωστά 170 εκατ. ευρώ με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 6 εκατ. ευρώ και κανείς δεν επενέβη να δει τι γίνεται. Από εκεί και πέρα τα χρέη με το άρθρο 44 μειώθηκαν στα 23 εκατ. ευρώ, έγινε δηλαδή το χρέος διαχειρίσιμο, χωρίς όμως να αποδοθούν ευθύνες για προηγούμενες χρήσεις".

"Οι ύποπτοι είναι πάρα πολλοί. Δεν δέχομαι ότι φταίνε τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ακόμη και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη ομάδα των 15 τελευταίων χρόνων, μην πάμε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κλπ. Με οποιοδήποτε ρόστερ, αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση, η ΑΕΚ θα σωνόταν".

"Οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και λοιδορήθηκαν, εκδιώχτηκαν βάσει σχεδίου. Εδώ ο προπονητής που πρόσφερε τόσα πολλά, ο Μπάγεβιτς, έφαγε ξύλο. Είναι έργο της δικαιοσύνης να βρει ποιος φταίει. Αν πραγματικά θέλουν, ας ψάξουν μέσα από τα εικονικά τιμολόγια να δουν την καταλήστευση που έχει γίνει. Θέλει το κράτος να ρίξει φως; Δεν ξέρω".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικός Κυπέλλου: Παναθηναϊκός και Άρης διεκδικούν θέση στην Ευρώπη– Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Αθλητισμός / Τελικός Κυπέλλου: Παναθηναϊκός και Άρης διεκδικούν θέση στην Ευρώπη– Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε από την ΚΕΔ
NEWSROOM
Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού

Αθλητισμός / Εννέα κορυφαίες αθλήτριες γίνονται Barbie για την ενδυνάμωση του γυναικείου αθλητισμού

«Ρίχνοντας φως σε αυτές τις εμπνευσμένες αθλήτριες και τις ιστορίες τους, ελπίζουμε να υποστηρίξουμε την πεποίθηση ότι κάθε νεαρό κορίτσι αξίζει την ευκαιρία να ακολουθήσει το πάθος του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα»
NEWSROOM
Ο Βασίλης Τολιόπουλος με το buzzer beater τρίποντο της χρονιάς έστειλε τον Άρη στα ημιτελικά

Αθλητισμός / Ο Βασίλης Τολιόπουλος με το buzzer beater τρίποντο της χρονιάς έστειλε τον Άρη στα ημιτελικά

Ο Προμηθέας κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τον Άρη, υποστηρίζοντας ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέπεσε σε βήματα πριν το καθοριστικό τρίποντο, αλλά και ότι απέμεναν δέκατα του δευτερολέπτου μετά την επίτευξή του.
NEWSROOM
Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

Γεννήθηκε Σαν Σήμερα / Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

«Βασιλιάς» στην Αγγλία, που του δίνει μια αγάπη άρρωστη, συγκρινόμενη μόνο με αυτήν προς τον Τζορτζ Μπεστ, και «θεός» στη Γαλλία, ζωντανό σύμβολο του ασυμβίβαστου και ρέμπελου Γαλάτη που δεν θα χωρέσει ποτέ των ποτών στα τυποποιημένα κουτάκια της νεωτερικότητας - ένα πορτρέτο του ηθοποιού/ σκηνοθέτη/ παραγωγού/ πρώην ποδοσφαιριστή Ερίκ Καντονά.
ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ

σχόλια

3 σχόλια