Τελικά ο ΠΑΟΚ αποκάλυψε πώς πέρασε το μηχανάκι στο γήπεδο

Τελικά ο ΠΑΟΚ αποκάλυψε πώς πέρασε το μηχανάκι στο γήπεδο Facebook Twitter
0

Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει στο πρόσφατο ντέρμπι ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός με το πανό των οπαδών της ομάδας του Βορρά που είχε κρεμασμένο πάνω ένα μηχανάκι. Σήμερα ο ΠΑΟΚ αποκάλυψε πώς το είχε καταφέρει... 

Είχαμε προσπαθήσει να πάρουμε απαντήσεις  για το πώς, αλλά τελικά έπρεπε να φτάσει στο δικαστήριο η υπόθεση για να υπάρξει η παραδοχή.

Όπως έγινε γνωστό το μηχανάκι μπήκε μέσα «με το ασθενοφόρο».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το  gazzetta.gr, την απορία για το πώς πέρασε το μηχανάκι στην Τούμπα εξέφρασε στους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά ο δικαστής πριν την έναρξη της διαδικασίας για την έφεση που είχε κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Η απάντηση προκάλεσε αμηχανία και ήρθε από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος υποστήριξε ότι πέρασε στον εσωτερικό χώρο με το ασθενοφόρο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM