Απεργία την Πρωτομαγιά

Πρώην αστυνομικός και δημοτικός υπάλληλος οι δράστες της φριχτής δολοφονίας 81χρονου

Πρώην αστυνομικός και δημοτικός υπάλληλος οι δράστες της φριχτής δολοφονίας 81χρονου Facebook Twitter
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.
5

Ένας 50χρονος πρώην αστυνομικός και ένας 46χρονος δημοτικός υπάλληλος είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες της στυγνής δολοφονίας ενός 81χρονου ρακοσυλλέκτη στους Αγίους Θεοδώρους.

 

Όπως έγινε γνωστό οι δύο δράστες άκουσαν ότι ο 81χρονος που έμενε στα Σπάτα είχε κρυμμένα 300 χιλιάδες ευρώ και για αυτό τον επισκέφθηκαν προσποιούμενοι στους αστυνομικούς, προκειμένου δήθεν να του πάρουν κατάθεση για τροχαίο.

Οι δράστες έπεισαν τον 81χρονο να τους ακολουθήσει και τον οδήγησαν στο εξοχικό του 46χρονου στους Αγίους Θεοδώρους, όπου τον έδεσαν σε μια καρέκλα και άρχισαν να τον βασανίζουν, χτυπώντας τον αλύπητα για να τους πει που έχει κρυμμένα τα λεφτά.

Ο 81χρονος δεν απαντούσε καθώς, όπως φαίνεται δεν είχε αυτά τα λεφτά και οι δράστες τον χτύπησαν με τόση μανία που άφησε την τελευταία του πνοή.

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία ενώ βρισκόταν νεκρός στο έδαφος του έριχναν ηλεκτρικό ρεύμα με πιστόλι τέιζερ για να διαπιστώσουν αν προσποιείται.

Κάποια στιγμή τον άφησαν νεκρό μέσα στο εξοχικό και επέστρεψαν στα Σπάτα για να ψάξουν για τα χρήματα.

Γειτόνισσα του ηλικιωμένου είχε εν τω μεταξύ προσέξει την απουσία του και είχε ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε τους δράστες την ώρα που έψαχναν το σπίτι.

Οι δράστες ομολόγησαν όλες τις φρικτές τους πράξεις, ενώ στο σπίτι του δημοτικού υπαλλήλου βρέθηκαν δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και πλήθος φυσιγγίων.

Ελλάδα
5

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ