Έφυγαν οι αντιεξουσιαστές από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Έφυγαν οι αντιεξουσιαστές από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
5

Έληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής η κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, από ομάδα  αντιεξουσιαστών.

Η ομάδα από την πρόσοψη του κτιρίου απέσυρε τα πανό όπου είχε αναγράψει τα αιτήματα της και αποχώρησε ειρηνικά αφού πρώτα πλήρωσε και το κυλικείο για τα πράγματα που είχε πάρει.

Οι αντιεξουσιαστές ζητούσαν, μεταξύ άλλων, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ, την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, καθώς και των συγγενών και φίλων των μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ας τούς μαζέψουν επιτέλους αυτούς τους ανεγκέφαλους.Γιατί τους εχουνε εξω ? Για να καταστρέφοΥν και να βανδαλίζουν κτίρια και περιουσίες πολιτών και να δημιουργούν κατασταση χάους ? Αρκετά πια με αυτά τα αποβράσματα Τίποτα δε προσφέρουν μονο ζημιά κάνουν στη Χώρα.
Μπράβο στα παιδιά. Ανοίγουν τον δρόμο για την συμβολική κατάληψη κτηρίου κυβερνώντος κόμματος για υποστήριξη του κάθε κακομοίρη που είναι στην μπουζού.