Τα ταξί έτοιμα για κινητοποιήσεις

Τα ταξί έτοιμα για κινητοποιήσεις Facebook Twitter
5

Απελπιστική χαρακτηρίζουν την κατάσταση στον κλάδο οι ιδιοκτήτες ταξί που προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις, κάθε μορφής όπως αναφέρουν.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΤΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία  τονίζει ότι θα συγκαλέσει γενική συνέλευση προκειμένου να ενημερώσει όλα τα μέλη του για την «απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος» και να αποφασιστεί κατόπιν η ακριβής μορφή των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα επιτίθεται στην κυβέρνηση, αναφέροντας «είναι ώρα να φύγετε. Πάρτε μαζί σας την τρόικα κι αφήστε μας να ζήσουμε. Η Ελλάδα που δεν σκύβει το κεφάλι είμαστε εμείς. Είναι ο λαός της. Αυτό τον λαό τον ντροπιάσατε, τον ξεφτιλίσατε, τον ισοπεδώσατε. Κι όλα αυτά γιατί σας πίστεψε. Φτάνει πια. Μέχρι εδώ».

Οι ιδιοκτήτες ταξί αντιδρούν κυρίως στην φορολόγηση τους, στη «μάστιγα των οφειλών στον ΟΑΕΕ» και «στην ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων»

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Να αυξηθεί το εισιτήριο του Μετρό και μέρος του να αποδίδεται στην συμπαθή αυτή επαγγελματική τάξη. (ουπς έχουμε κάνει το ίδιο με τις παραχωρήσεις των εθνικών οδών με βαση τα κέρδη και όχι το τζίρο. Ειμαι σίγουρος οτι εφευρίσκουν ευφανταστους τρόπους για να φουσκώνουν τα εξοδα συντήρησης - τα οποια φυσικά θα τα αναλαμβάνουν συγγενικές εταιρίες...)
Ασυδοσια οντως!!! Που ακουστηκε να τους ελεγχουν τα ταξιμετρα!!! Ασε που τους εχει γονατισει και η εξελιξη της τεχνολογιας και των εφαρμογων!!! Αισχος! Αυτη ειναι η Ελλαδα που αντιστεκεται, οντως! Και μας κραταει βουτημενους στο βαλτο