Μέρκελ: Τώρα έμφαση στην ανάπτυξη

Μέρκελ: Τώρα έμφαση στην ανάπτυξη Facebook Twitter
1

Για έμφαση στην ανάπτυξη έκανε λόγο η Άνκελα Μέρκελ λίγο μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποτίμησαν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Όπως είπε, υπάρχει ανάγκη να δοθεί έμφαση την επόμενη πενταετία στην ανάπτυξη, στην τόνωση της ανταγωνιστικότητας και στην απασχόληση, ενώ, όπως τόνισε,  θέλει να στείλει μήνυμα στους πολίτες ότι η Ευρώπη αλλάζει.

Οι δηλώσεις αυτές της Γερμανίδας καγκελαρίου γίνονται στη σκιά της ανόδου των ευρωσκεπτικιστών και των ακραίων σε όλη την Ευρώπη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Τωρα εμφαση στην αναπτυξη" ; Κοιτα να δεις που ετσι εξηγουνται ολα. Σοφη η κα Μερκελ.Απο την αρχη της "τετραετους τραγωδιας"του Νοτου,την οποια η ιδια επεβαλε,αυτος ηταν ο στοχος της .Η αναπτυξη ! Μονον που,ως εξυπνος ανθρωπος,αντεληφθη οτι ειναι ευκολοτερο να επιτυχεις ενα αξιοπρεπες ποσοστο αναπτυξης οταν ξεκινας απο χαμηλοτερη,πολυ χαμηλοτερη,βαση.Και οταν εχεις "ενισχυσει την ανταγωνιστικοτητα" διπλασιαζοντας την ανεργια και "κοβοντας"τα μεροκαματα στην μεση.Αλλο,λοιπον, να πετυχεις αυξηση 5% ξεκινωντας απο βαση 50 και αλλο απο βαση 100.Ετσι ειναι.Απλα εμεις τα "ζωα" δεν καταλαβαιναμε ποσο "μεγαλοπνοο" και ποσο "μεγαλειωδες" ηταν το σχεδιο της εν λογω κυριας.Αλλα τι να περιμενεις απο λιγδιαρηδες νοτιους που περνανε ολη την μερα τους σε καφετεριες.Αλλο τωρα αν οι μετρησεις του ΟΟΣΑ τους δειχνουν να εργαζονται καμμια εφτακοσαρια ωρες τον χρονο παραπανω απο τους Γερμανους.Αυτα ειναι "τεχνικες λεπτομερειες".