Αιφνίδια παραίτηση Μηλιού από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αιφνίδια παραίτηση Μηλιού από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ. Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
13

Στο Τwitter ανακοίνωσε ο Γιάννης Μηλιός την αιφνίδια παραίτησή του από το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραίτηση του έρχεται να επιβεβαιώσει την έντονη φημολογία της αποχώρησής του από την εμπροσθοφυλακή του κυβερνητικού επιτελείου και ενώ έχει ήδη προηγηθεί μια κόντρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμφωνία στο Eurogroup.

Το tweet του οικονομολόγου αναφέρει: "Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη."

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Οταν ο Τσιπρας αναγκαστει να φερει στη βουλη και αλλα πραγματα που του ζηταει η Ευρωπη, θα ακολουθησουν κι'αλλοι. Αν δεν το κανει, θα μας αναγκασοουν να παμε στη δραχμη. Περι αυτου προκειται. Ο Μηλιος ηταν καποιος που πιστευε οτι πρεπει να παμε την κοντρα μεχρι τελους.Αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σε επωδυνες μεταρρυθμισεις η δραχμη, θα επελεγα σιγουρα το πρωτο. Ευχομαι το ιδιο να πραξει και ο πρωθυπουργος
Χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας ...υπαρχει το ενδεχομενο να αποχωρει σεμνα και ταπεινα επειδη διαφωνει....Γιατι σχεδον ολοι μας ,σχεδον παντα, τραβαμε τοσο γρηγορα τη σκανδαλη?
Τα ποντίκια σιγά σιγά θα προσπαθήσουν να βγούν απο την βάρκα. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απέξω απο αυτό που έρχεται. Βλέπουν ένα βήμα μπροστά όπως το 2010 που αρκετοί έφευγαν απο την βάρκα του ΠΑΣΟΚ και πηγαίναν εκεί που έβλεπαν να δημιουργείται δυναμική.
Έπειδή είχε κάποιος προσδοκία για μια θέση και δεν την πήρε φεύγει; Τι είναι ο Σύριζα, κέντρο εξυπηρέτησης γνωστών και φίλων; Απλά διεσθάνονται ότι έρχεται μια νέα οικονομική φούσκα και προσπαθούν αν βγάλουν έξω την ουρά τους.
Η φευγουν γιατι αντιλαμβανονται οτι το πασοκογενες κομματι του Συριζα ποτε δε σκοπευε να ακολουθησει τις προτασεις τους, ασχετο αν προεκλογικα τους ειχε στο γλυψιμο.