Αιφνίδια παραίτηση Μηλιού από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αιφνίδια παραίτηση Μηλιού από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ. Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
13

Στο Τwitter ανακοίνωσε ο Γιάννης Μηλιός την αιφνίδια παραίτησή του από το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραίτηση του έρχεται να επιβεβαιώσει την έντονη φημολογία της αποχώρησής του από την εμπροσθοφυλακή του κυβερνητικού επιτελείου και ενώ έχει ήδη προηγηθεί μια κόντρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμφωνία στο Eurogroup.

Το tweet του οικονομολόγου αναφέρει: "Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη."

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Οταν ο Τσιπρας αναγκαστει να φερει στη βουλη και αλλα πραγματα που του ζηταει η Ευρωπη, θα ακολουθησουν κι'αλλοι. Αν δεν το κανει, θα μας αναγκασοουν να παμε στη δραχμη. Περι αυτου προκειται. Ο Μηλιος ηταν καποιος που πιστευε οτι πρεπει να παμε την κοντρα μεχρι τελους.Αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σε επωδυνες μεταρρυθμισεις η δραχμη, θα επελεγα σιγουρα το πρωτο. Ευχομαι το ιδιο να πραξει και ο πρωθυπουργος
Χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας ...υπαρχει το ενδεχομενο να αποχωρει σεμνα και ταπεινα επειδη διαφωνει....Γιατι σχεδον ολοι μας ,σχεδον παντα, τραβαμε τοσο γρηγορα τη σκανδαλη?
Τα ποντίκια σιγά σιγά θα προσπαθήσουν να βγούν απο την βάρκα. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απέξω απο αυτό που έρχεται. Βλέπουν ένα βήμα μπροστά όπως το 2010 που αρκετοί έφευγαν απο την βάρκα του ΠΑΣΟΚ και πηγαίναν εκεί που έβλεπαν να δημιουργείται δυναμική.
Έπειδή είχε κάποιος προσδοκία για μια θέση και δεν την πήρε φεύγει; Τι είναι ο Σύριζα, κέντρο εξυπηρέτησης γνωστών και φίλων; Απλά διεσθάνονται ότι έρχεται μια νέα οικονομική φούσκα και προσπαθούν αν βγάλουν έξω την ουρά τους.
Η φευγουν γιατι αντιλαμβανονται οτι το πασοκογενες κομματι του Συριζα ποτε δε σκοπευε να ακολουθησει τις προτασεις τους, ασχετο αν προεκλογικα τους ειχε στο γλυψιμο.