Μητσοτάκης: “Επιτέλους, απολύθηκαν οι δολοφόνοι του δημάρχου Παγγαίου”

Μητσοτάκης: “Επιτέλους, απολύθηκαν οι δολοφόνοι του δημάρχου Παγγαίου” Facebook Twitter
6

Το δημόσιο κατάφερε τελικά να απολύσει τους δολοφόνους του δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κακούδη, οι οποίοι μισθοδοτούνταν ακόμη και ενώ είχαν καταδικαστεί και βρισκόταν στη φυλακή. Το “επίτευγμα” ανακοίνωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα tweet, στο οποίο αναφέρει:


«Έστω και με καθυστέρηση οι δολοφόνοι του δημάρχου Παγγαίου απολύθηκαν και με τη βούλα».

Ο δήμαρχος Παγγαίου είχε δολοφονηθεί από τους δυο δημοτικούς υπαλλήλους το 2009, όταν αυτοί τον γάζωσαν με όπλα για να καλύψουν “μαύρη τρύπα” του δήμου. Μέχρι πρόσφατα όμως, λάμβαναν το 50% του μισθού τους, κάτι που είχε γίνει θέμα και στον διεθνή Τύπο.

Οι δύο καταδικασθέντες δημοτικοί υπάλληλοι, δεν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πρέπει να πληρώνονται οι άνθρωποι γιατί πεθαίνουν στην ψάθα.Ο δολοφόνος που είχε σκοτώσει τον πατέρα του και ζήτησε να μειωθεί η ποινή του γιατί τώρα έμεινε ορφανός. Κάποτε ήταν ανέκδοτο αλλά πλέον στην Ελλάδα ζούμε την εποχή των ανεκδότων με πρωταγωνιστές τους δημοσίους υπαλλήλους και τα κεκτημένα τους δικαιώματα.
Τα χρήματα, απο τη "μαύρη τρυπα" και τους μισθούς των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, θα τα επιστρέψουν? Ή απλά τους απολύσανε? Αλήθεια με την απόλυση θα πάρουν και αποζημίωση?