Κατέβηκε η σελίδα του Η. Κασιδιάρη από το Facebook!

Κατέβηκε η σελίδα του Η. Κασιδιάρη από το Facebook! Facebook Twitter
1

Μπορεί η κοινή γνώμη να καταδικάζει από το πρωί την αντίδραση του Η. Κασιδιάρη, αλλά οι υποστηρικτές του συνέχιζαν να τον συγχαίρουν στη σελίδα του στο Facebook, με σχόλια όπως «καλά της έκανες», «να αγιάσει το χέρι σου» και άλλα πολλά. Ωστόσο η σελίδα του Η. Κασιδιάρη κατέβηκε από το Facebook.

Την ίδια ώρα χιλιάδες είναι οι χρήστες του Τwitter που σχολιάζουν το περιστατικό της επίθεσης με καυστικά και ειρωνικά σχόλια για τον κ. Κασιδιάρη. Ο όγκος των tweets είναι τόσο μεγάλος που τα hashtags «Κανέλλη» και «Κασιδιάρη» όχι μόνο μπήκαν αλλά παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα στην πρώτη δεκάδα των Worldwide trends.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά απο τα σχεδόν 2.500 σχόλια στο Facebook του Ηλία Κασιδιάρη, ενδεικτικά του επιπέδου εκείνων που τα γράφουν. Τα σχόλια παρατίθενται ακριβώς όπως αναρτήθηκαν, χωρίς να έχει αλλαχτεί ούτε η ορθογραφία τους:

  • ΗΛΙΑ ΜΟΥ Σ ' ΑΓΑΠΑΜΕΕΕΕΕΕ !!!!!!! ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ - ΠΕΙΣ............!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΟΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! I LOVE YOUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • παιδιά τί πιστέυετε θα πέσουν τα ποσοστά μας?εχω στεναχωρεθεί απίστευτα :-(
  • Ουτε καν ο Chuck Norris! ΠΑΜΕ ΗΛΙΑ!
  • Ρίξε άλλη μία στη λεσβία,ρε Ηλία ρε Ηλία.....
  • Πρέπει κάποιοι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν τον πόλεμο που δέχεται η Χρυσή Αυγή λεκτικά, υβρειστικά. Η Κυρία Κανέλλη μετά τις διαφημίσεις αφού έβαλε ένα κιλό πούδρα για να πριστεί το μαγουλάκι, κατηγόρησε τον Ηλία Κασιδιάρη οτι την είπε κουμμούνι, ενω αυτην τον ειπε πρωτη και τον προκαλε φασισταρα...βεβα οταν τα ελεγε αυτα ο Κυριος Παπαδακης (δημοκρατικος δημοσιογραφος της αληθειας) δεν την διεκοψε οπως θα πρεπε να της πει εσυ τον προκαλεσες χτυπωντας τον με τον ντοσιε και λεγοντας τον φασιστα
  • ΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
  • oλοι στα δικαστηρια για υπερασπιση του Ηλια!!!!!!!!!!!κατω τα αριστερα MME
  • Πιστευω πως καλα εκανε ο Ηλιας..τι βγαινει τωρα κ λεει η μουρλη απο το συριζα...γαμω τ συριζα κ τν τσιπρα τν Παγκοσμοποιητη...και καλα τς εκανε κ τς αλλη τν μαλακισμενης..πρωτα απλωσε χερι αυτη κ ειπε αντε φυγε απο εδω ρε!
  • Κ αν προσέξατε καλά όλοι μας η κανέλί η πατσαβουρα σηκώθηκε προτί πάνω κ των χτύπησε πρώτη στη μούρη με την εφημερίδα ε της χρειαζόταν ακόμα πιο πολύ ξύλο κ όχι μόνο-αλλά πιστεβο ότι όλα ήταν στημένα για να προκαλέσουν τον ηλία τα κάθεικά του κέρατα.


Και οι επώνυμοι όμως, δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν ουδέτεροι στο σημερινό περιστατικό.


Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης σημείωσε: «Αυτή είναι η Ελλάδα του 2012…αν και με αυτό το περιστατικό δεν αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα τότε απλά αφηνόμαστε άπραγοι στη μοίρα μας», ενώ από από την πλευρά της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη έγραψε: «Αντισταθείτε. Μιλήστε. Καταγγείλετε. Βοηθήστε. Η Χρυσή Αυγή αποθρασύνεται. Το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 απογυμνώνει τη διαστροφή της βίας και του φασισμού» και προσθέτει: «… Προστατέψτε τη Δημοκρατία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ