ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

H Sridevi Kapoor «πνίγηκε στη μπανιέρα της», ανακοίνωσε η αστυνομία του Ντουμπάι

H Sridevi Kapoor «πνίγηκε στη μπανιέρα της», ανακοίνωσε η αστυνομία του Ντουμπάι Facebook Twitter
Η 54χρονη ήταν η πρώτη γυναίκα σουπερστάρ του Μπόλιγουντ και είχε εκατομμύρια θαυμαστές.
0

H Ινδή ηθοποιός του Μπόλιγουντ Sridevi Kapoor πνίγηκε στο μπάνιο του ξενοδοχείου της έχοντας πρώτα χάσει τις αισθήσεις της, ανέφερε η αστυνομία του Ντουμπάι. 

Η 54χρονη, που για χρόνια υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Μπόλιγουντ, πέθανε το Σάββατο ενώ βρισκόταν στο Ντουμπάι για τον γάμο του ανιψιού της. 

Ο κουνιάδος της, Sanjay Kapoor, είχε δηλώσει σε μια ινδική εφημερίδα ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή. 

«Ο θάνατος της Ινδής ηθοποιού Sridevi επήλθε λόγω του πνιγμού της στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο, αφού πρώτα είχε χάσει τις αισθήσεις της», έγραψε στο Twitter η αστυνομία του Ντουμπάι, επικαλούμενη έκθεση του ιατροδικαστή. Όπως σημειώνουν, η υπόθεση πέρασε στα χέρια της εισαγγελίας, «που θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες, νομικές διαδικασίες». 

H Sridevi Kapoor «πνίγηκε στη μπανιέρα της», ανακοίνωσε η αστυνομία του Ντουμπάι Facebook Twitter
Ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό ταινιών Μπόνεϊ Καπούρ και είχε μαζί του δύο κόρες.

Αξιωματικοί της αστυνομίας, που δεν θέλησαν να κατονομαστούν, πρόσθεσαν πως η Sridevi Kapoor ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Γεννημένη ως Shree Amma Yanger Ayappan, η φήμη της Sridevi εκτοξεύθηκε στις δεκαετίες του '80 και του '90 και υπήρξε η πρώτη γυναίκα που έγινε μεγάλη σταρ του Μπόλιγουντ, μια ανδροκρατούμενη μέχρι τότε βιομηχανία. Εμφανίστηκε σε περίπου 300 ταινίες και τιμήθηκε με το βραβείο Padma Shri, την τέταρτη μεγαλύτερη διάκριση για πολίτες στην Ινδία.

Εκατοντάδες θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στο Μουμπάι, έξω από το σπίτι της, για να αποτίσουν φόρο τιμής πριν την αποτέφρωσή της. «Θέλαμε να τη δούμε για μια τελευταία φορά. Όλοι στην οικογένεια κλαίγαμε όταν πληροφορηθήκαμε το θάνατό της», δήλωσε ένας 48χρονος θαυμαστής της, ενώ πολλοί ταξίδεψαν ως εκεί από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά για να την τιμήσουν. 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM