Η δίαιτα της Μέγκαν Μαρκλ που έχει ενθουσιάσει τους Βρετανούς

Η δίαιτα της Μέγκαν Μαρκλ που έχει ενθουσιάσει τους Βρετανούς Facebook Twitter
0

Με τις διατροφικές συνήθειες της Μέγκαν Μαρκλ ασχολήθηκε σε προσεχές επεισόδιο της η σειρά "Royal Watch" του Harper's Bazaar, ενθουσιάζοντας -απ' ό,τι αποκαλύπτουν και τα χιλιάδες likes στο Facebook- τους φαν της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι. 

Σε αυτό το επεισόδιο καταγράφονταν τα όσα αρέσουν στην πρώην ηθοποιό και τα όσα διακριτικά αποφεύγει, ενώ όπως γινόταν σαφές η Μαρκλ μισεί τη λέξη δίαιτα και προτιμά έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής που έχει υιοθετήσει σε όλη της τη ζωή, επιτρέποντας, ωστόσο, στον εαυτό της να υποκύπτει σε πειρασμούς μια φορά την εβδομάδα. 

Κατά το ρεπορτάζ, η Μαρκλ λατρεύει την φρέσκια πάστα και δεν λέει ποτέ όχι σε ένα ποτήρι καλό κόκκινο κρασί, ειδικά αυτό είναι Tignano. Από τα αρχικά του άλλωστε είχε ονομάσει και το επιδραστικό blog της που ανέστειλε τη λειτουργία του πριν από λίγο καιρό. 

Επίσης, της αρέσει να μαγειρεύει η ίδια για φίλους, να πειραματίζεται στην κουζίνα και να υποκύπτει σε διατροφικές ατασθαλίες όπως τα γλυκά και τα παγωτά, συνήθως κάθε Σαββατοκύριακο.

Λατρεύει της τηγανιτές πατάτες με κέτσαπ, γι' αυτό και όπως λέει φροντίζει να τις απολαμβάνει πάντα όταν υπάρχουν φίλοι στο τραπέζι, έτσι ώστε να είναι σίγουρη ότι δεν θα τις καταβροχθίσει όλες μόνη της. 

Αποφεύγει τη γλουτένη, όχι όμως σε ακραίο βαθμό και κυρίως γιατί συνειδητοποίησε ότι η αποχή της από αυτήν την έκανε να νιώθει λιγότερο φουσκωμένη, ενώ ένιωσε να επιστρέφει η λάμψη στο πρόσωπό της. 

Όπως έχει αποκαλύψει κι αν πολλές φορές θέλει έναν δυνατό espresso προτιμά να πιει ένα κοκτέιλ πράσινων λαχανικών με πράσινο μήλο, σπανάκι, λάιμ, λεμόνι και τζίντζερ, καθώς της δίνει περισσότερη ενέργεια για περισσότερες ώρες της ημέρας. 

Κατά τα λοιπά, η μέλλουσα πριγκίπισσα δεν θέλει να στερείται τίποτα όταν βρίσκεται σε διακοπές ή σε ταξίδια ανά τον κόσμο, θέλει να δοκιμάζει και να ανακαλύπτει νέες λιχουδιές, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αστειεύεται με την πρησμένη κοιλιά της κάθε φορά που επιστρέφει από μία τέτοια εξόρμηση... 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM