Η στιγμή που η Σκάρλετ Γιόχανσον ξεμπροστιάζει δημοσίως τον Τζέιμς Φράνκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή που η Σκάρλετ Γιόχανσον ξεμπροστιάζει δημοσίως τον Τζέιμς Φράνκο (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
2

Ο James Franco βρέθηκε χθες στο στόχαστρο της Scarlett Johansson καθώς η ηθοποιός μιλούσε σε μια μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του κινήματος Time's Up στο Λος Άντζελες.

«Το μυαλό μου είναι μπερδεμένο. Πώς μπορεί ένα άτομο να υποστηρίζει δημοσίως έναν οργανισμό που βοηθά στην παροχή υποστήριξης στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης ενώ παράλληλα είναι "αρπακτικό" με ανθρώπους που δεν έχουν εξουσία;», είπε η
Johansson.

«Θέλω να μου επιστρέψουν την καρφίτσα μου», συνέχισε, αναφερόμενη στην καρφίτσα του Time's Up, την οποία ο Franco φορούσε στην απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες στις 7 Ιανουαρίου.

 

Η Johansson δεν κατονόμασε τον Franco, αλλά λίγο αργότερα, η εκπρόσωπός της, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Los Angeles Times ότι η αναφορά ήταν για αυτόν.

Με μια μόνο δημόσια αιχμή και χωρίς καν να πει το όνομά του, κατάφερε σήμερα να στρέψει ξανά και πάνω του τα φώτα και σήμερα όλα τα μίντια ασχολούνται πάλι με το θέμα.

Ο Franco έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του, ιδίως από μια ηθοποιό.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ξεμπρόστιασμα θα είχαμε αν έδειχνε η Σκάρλετ κανένα βίντεο με τον Φράνκ "εν δράση". Αντίθετα έχουμε ξεκατίνιασμα χειρίστου είδους αφού ούτε το όνομα του δεν λέει αντίθετα τον φωτογραφίζει. Επιπροσθέτως η Γιοχανσόν χαρακτηρίστηκε ως η highest grossing actress of all time (http://www.businessinsider.com/scarlett-johansson-highest-grossing-female-star-ever-2016-6) δεν μου φαίνεται για άτομο που δεν έχει εξουσία.
Δε νομίζω να μιλάει για τον εαυτό της όταν λέει ότι ο Φράνκο είναι predator με ανθρώπους που δεν έχουν εξουσία. Μάλλον στις κοπέλες που τον κατηγόρησαν αναφέρεται.