Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
1

Στο στόχαστρο κατηγοριών ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς, που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, ιδίως από μια ηθοποιό την Άλι Σίντι, βρίσκεται από την Κυριακή ο Τζέιμς Φράνκο.

«Δεν γνωρίζω καθόλου τι ακριβώς έκανα στην Άλι Σίντι. Νιώθω το μεγαλύτερο σεβασμό για εκείνη. Δεν γνωρίζω καθόλου γιατί είναι τόσο οργισμένη, έσβησε τα tweet, δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνη», σχολίασε ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «The Late Show» του Στίβεν Κόλμπερτ. 

Λίγο αφότου ο 39χρονος Φράνκο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία του στην ταινία «The Disaster Artist», η 55χρονη Άλι Σίντι έγραψε στο Twitter ότι δεν κατανοεί γιατί ο ηθοποιός- ο οποίος στην τελετή απονομής φόρεσε στο πέτο του μια καρφίτσα αλληλεγγύης προς την οργάνωση Time's Up που προασπίζεται τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης στον χώρο της εργασίας, προσκλήθηκε στην εκδήλωση.

«Ο Τζέιμς Φράνκο μόλις κέρδισε. Σας παρακαλώ μην με ρωτάτε για ποιο λόγο αποσύρθηκα από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης» έγραψε επίσης, ενώ τα μηνύματά της αργότερα διαγράφηκαν.

Ο Τζέιμς Φράνκο απέρριψε επίσης τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του πρόσφατα και η ηθοποιός Βάιολετ Πάλεϊ.

«Όσα άκουσα, τα οποία γράφτηκαν στο Twitter, δεν είναι ακριβή, όμως υποστηρίζω πάντα τους ανθρώπους που σπάνε τη σιωπή τους και μπορούν να έχουν πλέον φωνή διότι κανείς δεν τους άκουγε εδώ και πολύ καιρό, επομένως δεν θέλω να τους κάνω να σιωπήσουν» υπογράμμισε μιλώντας στον Στίβεν Κόλμπερτ. Κατόπιν υποσχέθηκε: «Εάν έχω κάνει κάτι κακό, θα το διορθώσω».

Να σημειωθεί πως μια συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα από τους New York Times με τον Τζέιμς Φράνκο και τον αδελφό του Ντέιβ για την προβολή της νέας τους ταινίας στους κινηματογράφους ματαιώθηκε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «The Late Show»:

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM