ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αμοιβές των Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν για τη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies» είναι αστρονομικές

Οι αμοιβές των Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν για τη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies» είναι αστρονομικές Facebook Twitter
0

Το «Big Little Lies», η μίνι σειρά του HBO που αρχικά προορίζονταν να ολοκληρωθεί σε επτά επεισόδια, επιστρέφει επισήμως για δεύτερη σεζόν και οι αλλαγές είναι πολλές.

Ήδη έχει ανακοινωθεί πως την σκηνοθεσία του δεύτερου κύκλου ανέλαβε η Άντρια Άρνολντ, αντικαθιστώντας τον Ζαν-Μαρκ Βαλέ, ενώ μετά την τεράστια επιτυχία οι αμοιβές των πρωταγωνιστριών θα αυξηθούν κατά πολύ. 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Ρις Γουίδερσπουν και η Νικόλ Κίντμαν θα αμείβονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο του sequel. 

Η αύξηση είναι εντυπωσιακά υψηλή καθώς για τον πρώτο κύκλο της σειράς κέρδιζαν 250.000 έως 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Το ποσό αυτό ήταν η αμοιβή τους για τους ρόλους και δεν περιελάμβανε τις απολαβές που είχαν ως παραγωγοί.

Οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς θα δουν επίσης αυξημένες αμοιβές, με τη Ζόι Κράβιτζ να φέρεται να έχει συμφωνήσει στα 3 εκατ. δολάρια για ολόκληρη τη σεζόν, διασφαλίζοντας αύξηση περίπου 800% συγκριτικά με την περασμένη χρονιά.

Η σειρά «Big Little Lies» γνώρισε τεράστια επιτυχία τόσο από άποψη τηλεθέασης όσο και βραβείων και ίσως είναι το πιο πολυσυζητημένο σίριαλ του HBO με γυναίκες πρωταγωνίστριες, από τότε που ολοκληρώθηκε το «Sex and the City». 

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM