ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Τζένιφερ Χάντσον έστειλε προσωπικό βίντεο-μήνυμα σε θαυμαστή της στο Αγρίνιο

Η Τζένιφερ Χάντσον έστειλε προσωπικό βίντεο-μήνυμα σε θαυμαστή της στο Αγρίνιο Facebook Twitter
1

Η 36χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζένιφερ Χάντσον έχει έναν μεγάλο θαυμαστή στο Αγρίνιο ο οποίος θα πρέπει λογικά να είναι πανευτυχής με την έκπληξη που του έκανε η καλλιτέχνης.

Ο 19χρονος Γιώργος Γιγκλάς από το Παναιτώλιο του Δήμου Αγρινίου  από τον περασμένο Μάρτιο έχει ξεκινήσει να επικοινωνεί με τον μάνατζερ της βραβευμένης με Όσκαρ και Γκράμι ερμηνεύτριας μέσω instagram.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ και αφού εκείνος τον ρώτησε ποια είναι τα αγαπημένα του τραγούδια της Αμερικανίδας ερμηνεύτριας («Spotlight» και «I'm telling you»), δύο περίπου ώρες αργότερα έλαβε ένα βιντεοσκοπημένο προσωπικό μήνυμα από την ίδια, με το οποίο ουσιαστικά τον προσκαλεί να την ακούσει από κοντά και τον ευχαριστεί για την αγάπη και την υποστήριξή του.

 

Μάλιστα τώρα που τελείωσε το "The Voice" της Αμερικής στο οποίο η Χάντσον ήταν «coach», θα ακολουθήσει αυτό της Μεγάλης Βρετανίας, στο οποίο έχει προσκληθεί και ο Γιώργος Γιγκλάς για να τη γνωρίσει από κοντά.

Στη συνάντησή τους ο 19χρονος σκοπεύει να χαρίσει στην Αμερικανίδα τον παρακάτω πίνακα:

Η Τζένιφερ Χάντσον έστειλε προσωπικό βίντεο-μήνυμα σε θαυμαστή της στο Αγρίνιο Facebook Twitter

Με πληροφορίες από agriniopress.gr

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM