Απεργία την Πρωτομαγιά

«Ριάνα γιατί δεν χρησιμοποιείς transgender στις καμπάνιες σου;» -Και η Ριάνα απάντησε...

«Ριάνα γιατί δεν χρησιμοποιείς transgender στις καμπάνιες σου;» -Και η Ριάνα απάντησε... Facebook Twitter
0

Η νέα σειρά Fenty Beauty της Rihanna έχει επαινεθεί για την ποικιλομορφία στην διαφημιστική της καμπάνια, αλλά υπήρξε ένας φαν που ήταν δυσαρεστημένος επειδή κανένα transgender μοντέλο δεν συμπεριλήφθηκε στους πρωταγωνιστές.

Και αυτός αποφάσισε να απευθυνθεί κατευθείαν στην ίδια την Riri.

Στο Twitter, ο @lbertootero ζήτησε από την τραγουδίστρια εξηγήσεις για την έλλειψη ενσωμάτωσης των trans μοντέλων στην εκστρατεία και εντελώς αναπάντεχα η Rihanna αποφάσισε να απαντήσει στο σχόλιό του.

«Είχα την ευχαρίστηση να δουλεύω με πολλές ταλαντούχες τρανς γυναίκες καθ' όλη τη διάρκεια των ετών, αλλά δεν κάνω ειδικά κάστινγκς για τρανς!. Ακριβώς όπως δεν κάνω και κάστινγκς για στρέιτ, μη-τρανς. Σέβομαι όλες τις γυναίκες, και αν είναι trans ή όχι δεν είναι δουλειά μου!», απάντησε η τραγουδίστρια.

«Πολύ συχνά βλέπω τις εταιρείες να το κάνουν αυτό με τρανς και μαύρες γυναίκες» είπε προσθέτοντας ότι ο διαχωρισμός αυτός είναι θλιβερός.

Συνέχισε λέγοντας πως αυτή δεν θα κάνει αυτό που άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν ως ένα «βολικό εργαλείο μάρκετινγκ».

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM