Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά στις φήμες περί σχέσης με τον Ντέιβιντ Σουίμερ

Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά στις φήμες περί σχέσης με τον Ντέιβιντ Σουίμερ Facebook Twitter
AP
0

Η Τζένιφερ Άνιστον γελάει με τις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στα Φιλαράκια, Ντέιβιντ Σουίμερ.

Οι φήμες ξεκίνησαν λίγο μετά την επανένωση της παρέας των Friends στο HBO Max, που προβλήθηκε τον Μάιο.

«Ήταν περίεργο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αλήθεια τώρα; Μα, αυτός είναι αδερφός μου», δήλωσε η Άνιστον στο ET για τον 54χρονο Σουίμερ.

Ωστόσο, είπε ότι καταλαβαίνει γιατί υπήρξαν αυτές οι φήμες. «Απλά όλο αυτό σου δείχνει ότι ο κόσμος έχει μια ελπίδα για τις φαντασιώσεις, για τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα».

Οι εκπρόσωποι τόσο της Άνιστον όσο και του Σουίμερ έχουν διαψεύσει στο παρελθόν τις φήμες για σχέση των δύο συμπρωταγωνιστών, οι οποίες κυκλοφόρησαν αφού οι δυο τους όμως, επιβεβαίωσαν ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Friends υπήρξε έλξη μεταξύ τους.

«Την πρώτη σεζόν, είχα ερωτευτεί τρελά την Τζεν», δήλωσε ο Σουίμερ κατά τη διάρκεια του reunion του HBO Max. Ήταν αμοιβαίο, απάντησε εκείνη.

«Κάποια στιγμή, και οι δύο αισθανόμασταν έλξη ο ένας τον άλλον», συνέχισε ο Σουίμερ. «Αλλά ήταν σαν να περνούν δύο πλοία δίπλα δίπλα, γιατί ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Και δεν ξεπεράσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε» πρόσθεσε.

Η Ρίς Γουίδερσπουν, η οποία υποδύθηκε μια από τις αδερφές της Άνιστον στο Friends, μίλησε επίσης στο ET για τον αντίκτυπο της κωμικής σειράς στη ζωή της.


«Έκλαψα τρεις φορές βλέποντάς σας», είπε για το reunion. «Μου θυμίζει μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Έτσι το ζήσατε όλοι εσείς, αλλά και εμείς το παρακολουθήσαμε και ήταν σημαντικό αυτό για μένα. Θυμάμαι ότι είχα ένα μικρό μωρό και ήμουν μαμά και εσείς ήσασταν φίλοι μου», είπε η συμπρωταγωνίστρια της Άνιστον στο The Morning Show.

Με πληροφορίες του ET

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM