Απεργία την Πρωτομαγιά

O Λαγός έκανε μήνυση στην Τατιάνα Στεφανίδου-Περιπολικά στο κανάλι «Ε»

O Λαγός έκανε μήνυση στην Τατιάνα Στεφανίδου-Περιπολικά στο κανάλι «Ε» Facebook Twitter
5

 

Μήνυση εναντίον της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου κατέθεσε απόψε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε νωρίτερα την μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και στρέφεται  κατά της παρουσιάστριας για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου. Αφορμή για τη μήνυση είναι τα όσα ειπώθηκαν στην προχθεσινή εκπομπή της Στεφανίδου που προβλήθηκε από το κανάλι Epsilon.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ρεπορτάζ και βίντεο από τα επεισόδια και την εισβολή των χρυσαυγιτών σε σχολείο στο Πέραμα. Υπενθυμίζεται πως Στην ίδια εκπομπή η Τατιάνα Στεφανίδου είχε κλείσει τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα της εκπομπής ένας άντρα που ισυρίστηκε πως είναι γονιός και άρχισε να υπερασπίζεται την ΧΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και είπε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το  protothema.gr. περιπολικά εστάλησαν τόσο στο κανάλι «Ε» όσο και στην κατοικία της παρουσιάστριας για τη σύλληψή της στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι αναπαρήγαγε συκοφαντίες, αναφέρει πως οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης και τονίζει πως η κα Στεφανίδου κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη.

TV & Media
5

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM